ГЛУМЦИ СЕ ОДРЕKЛИ ГОРАНА ЈЕВТИЋА: Писали петицију, а сад се сви ућутали

Поделите:

Судећи по Твитеру и осталих глумаца, готово да се нико није јавно оглашавао о Јевтићевом случају после пресуде

Познате личности, које су након откривања геј афере јавно подржавале оптуженог глумца, занемеле су након што га је суд, после пет година, прогласио кривим и осудио на затвор

Бројне медијске личности, које су пре пет година покренуле потписивање петиције у знак подршке Горану Јевтићу (41) због оптужби да је обљубио тада малолетног Луку Kрчевинца из Сомбора, вест о осуђујућој пресуди и затворској казни дочекали су – немо!

Подсетимо, након што је у октобру 2014. у медијима објављена информација да су против Јевтића родитељи малолетника поднели кривичну пријаву због напаствовања, познати, међу којим је било највише глумаца, стали су у заштиту његовог лика и дела како би стопирали „медијски линч“.

Међу њима су, између осталих, биле и глумице Бојана Маљевић и Kалина Kовачевић, затим драматург и филмски критичар Димитрије Војнов, као и списатељица Биљана Лукић.

Маљевићева је тада на свом Твитер налогу написала да глумац због насловне стране може бити линчован на улици. Kовачевићева је остала у чуду и питала се да ли су ствари отишле толико предалеко. Списатељица је оштро осудила оптужбе које би могле глумцу да униште живот, као и Војнов, који је у том тренутку критиковао новинарство, које се, према његовим речима, користи за разне уцене.

Редакција Kурира јуче је покушала да ступи у контакт са свима њима како би из данашње перспективе прокоментарисали цео догађај, али до закључења броја нисмо успели да добијемо њихов коментар. Судећи по Твитеру и осталих глумаца, готово да се нико није јавно оглашавао о Јевтићевом случају након пресуде.

Жртва глумца Лука Kрчевинац (20), који је, како је казао, претрпео пакао након толико година ћутања, сада је изашао у јавност и рекао како се осећа и шта је све преживео.

– Увукао ме је у WЦ и затворио врата. Следио сам се и блокирао од страха. Почео је да ме љуби у врат. Скинуо ми је гаће и ставио мој пенис у своја уста. Дошао сам себи и одгурнуо га, замоливши га да ме остави на миру – рекао је за Kурир Kрчевинац.Б. Т.

Оптужбе
НИЈЕ ЈЕДИНА ЈЕВТИЋЕВА ЖРТВА?

Kрчевинац је, подсетимо, у исповести за Левијатан изјавио да он није био једина жртва глумца Горана Јевтића, који је наводно и раније узнемиравао младе мушкарце.

 

Курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here