Голман Звезде: Викао сам да сам Црногорац, да би знали кога су убили, не да би се извукао

Поделите:

Александро Kраљ је рекао да је само мислио на жену и дете и да му је једино на уму било да се спаси

Голман ватерполиста Црвене звезде, Александро Kраљ, извукао је “најдебљи краљ” у Сплиту, у нападу хулигана Хајдука из Сплита на играче црвено-белих 9. фебруара. Он је спас од наоружаних нападача пронашао у мору, где је скочио не би ли спасио живот.

Он је истакао да је имао среће да се нападач, који је имао нож оклизнуо и да га је због тога закачио по нози, а да је море било једини спас, али да је и тада почео хаос, јер су га са обале гађали каменицама.

– Трчао сам, када сам видео једног да иде на мене ножем, на срећу оклизнуо се и само ме закачио по нози. Kад сам схватио да немам избора, једино решење ми је било да скочим у воду. После ми је и полиција рекла да сам добро урадио. Тада су кренули да ме гађају каменицама, викали да скидам све са себе. Највише ме заболело што су ме после вређали обични људи – навео је ватерполо голман.

Он је одговорио и критичарима због тога што је рекао да је Црногорац.

– Мислио сам на дете, жену и само сам хтео да се спасем. Јесам, рекао сам да сам Црногорац, али не да бих се извукао, него да би знали кога су убили – испричао је Kраљ.

Telegraf

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here