Горан Баре: “Немам ништа против ‘цајки’, пустите децу да слушају шта хоће”

Поделите:

Харизматични и контроверзни фронтмен Мајки Горан Баре каже да је био будала што се дружио с политичарима и што им је веровао.

Он је гостујући у емисији “Недељом у 2” код Александра Станковића рекао да ни не воли да гледа телевизију јер му све “то дигне живце, да почне да псује и пљује”.

“Толико ме то живцира да не гледам дневник, не гледам медије. Гледам само филмове на филмским каналима и ту и тамо неку утакмицу”, рекао је.

“С политичарима се не треба дружити, али ја сам био будала па сам им веровао. Не само ја, него и неки глумци. Мислили смо кад дође то све ок, јер ситуација је ’90-их знаш добро како је било, која је то грозота од земље била. Kад се појавио Рачан с неким својим идејама, једноставно ме то повукло, међутим ништа”, рекао је.

Он се осврнуо и на музику која је данас доминантна, и додао да нема ништа против “цајки”, тј. народњака, преноси Индеx.хр.

“Ма какав проблем? То мени још од рата, што се згражавају, пустите децу да слушају шта хоће. Постоје неки уметници који од тога направе нешто вредно, али у већини је то звук од три минута. Kао друго, те ‘цајке’ немају више везе с народном музиком, више има везе са светским мејнстримом, једино је другачији начин певања. Језик је ту битан, али што се тиче продукције, то ми је исто као Бијонсе, нема никакве разлике између Бијонсе и Kарлеуше, осим што је Бијонсе лепша”, рекао је.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here