Грађанска опција нема своју публику – Старији их неће, млађима су досадни!

Поделите:

– Саша Радуловић је покрет ДЈБ направио на Твитеру.
– Публика која гледа ПИНК свакако не би гледала Ољу Бећковић, на крају ПИНК је приватна ТВ.
– Једна скроз ретро прича. ТВ свакако иде у прошлост. Млађе генерације све гледају на мобилним телефонима. Није проблем, дакле, где се власт или опозиција приказују, него шта заправо занима млађе генерације…
…и ту сад долазимо до феномена Бака прасе. Ако може један адолесцент да има милионску публику на Јутјубу, како то да професионални новинари не могу исто то да постигну?
У тим “злим” Америкама и на западу, на који се наши грађанери толико угледају, готово сви угладнији новинари имају своје Јутјуб канале или су присутни на некој од друштвених мрежа. Где је Фејсбук профил Оље Бећковић, где јој је Твитер налог, Јутјуб канал? Што не покуша?
Заправо мало ко од грађанера је уопште и покушао да испрати трендове али су им пуна уста прича о томе како је српско друштво заостало и како га треба реформисати док су они сами затуцани и конзервативни да не могу бити затуцанији и конзервативнији.
Ово Ољино гуслање о примату традиционалних медија није ништа другачије од Матијиног гуслања о кукавном српству угашеном. Такорећи само им фале гусле и неко посело и село наравно.
Реткост је да млађи од 30 година уопште гледају тв. Ови између 30-40 ту и тамо, тек генерације од 40 па на више гледају тв али и то комбиновано са интернетом.

Вучић наравно гледа да задржи гласачко тело управо генерација које су преко 40 година, и пре свега пензионере.
Дакле Оља се бори за публику старијих генерација, бори се за пензионере, за оне који су тренутно Вучићеви гласачи. Ако мисли да ће имати утицај на ту и такву публику, вара се. Што је најинтересантније нема више утицај ни на млађу публику.

Не знам како да вам ово кажем, али ви грађанери сте заправо изгубили публику. Млађима сте досадни, старији вас неће.

– Саша Радуловић је покрет ДЈБ направио на Твитеру. – Публика која гледа ПИНК свакако не би гледала Ољу Бећковић, на…

Gepostet von Zeljko Injac am Sonntag, 10. Februar 2019

Поделите:

1 коментар

  1. Ma nemoj. Ko god gusi slobodne medije i opoziciju imaće puč i gradjanski rat. Drvo slobode mora uvek da se napaja krvlju tirana i patriota. Digla se frka zbog vesala na protestima: ova vlast i nije za bolje nego za vesala. Da su bili obeseni Milosevic, Draskovic, Vucic i Seselj 5. oktobra, a Košturnica i Jeremic 2008. druga bi prica sad bila. No nikad nije kasno.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here