Градски менаџер одржао обећање, Бајрамоски унапређен

Поделите:

Радник Градске чистоће Арслан Бајрамоски у петој деценији је уписао и у року завршио Економски факултет, а није изостало ни напредовање на послу, које је обећао градски менаџер Горан Весић.

Наиме Бајрамоски је, наводи ТВ Пинк, љубав према књизи и учењу открио у 25 години живота и паралелно са студијама чистио је београдску калдрму и тај посао је, како каже, радио са уживањем.

Захваљујући градском менаџеру Горану Весићу, Арслан је унапређен са позиције радника у пословођу смене.

“Желео сам да напредујем у послу који радим. Корак по корак, па видећемо, ако надређени мисле да треба даље – ту сам. Ја ћу се трудити да радим свој посао поштено и честито”, каже Арслан.

Весић, који је заједно са надлежнима из Градске чистоће омогућио унапређење, каже да је Арслан заслужан за све.

Иако му је био понуђен посао у канцеларији на другом руководећем месту он то није желео.

Филозоф, како га још зову, миљеник је Београђана и свих оних који су имали прилику да упознају овог скромног човека. Породица и пријатељи поносни су на њега, а и колегама је, како каже, драго због унапређења које је добио.

“Били су срећни јер долази човек који је био на улици 20 година, зна посао и може разумети обичног радника”, наглашава он.

Директор Градске чистоће Мирослав Богдановић каже да у складу са стручном спремом Арслан налази на месту пословође микрореона, што је била његова жеља.

Он каже да је Арслан пример да се жеља за напретком и новим знањем исплати.

Скромном раднику Градске чистоће од мастер дипломе деле још три испита и завршни мастер рад на тему “Православље у глобалистичком процесу”, после чега би, како каже, волео да упише и докторске студије.

Новости

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here