Хан: Србија је одлучујућа за развој читавог региона

Поделите:

Европски комесар за суседску политику и преговоре о проширењу Јоханес Хан изразио је синоћ уверење да ће под вођством председника Србије Александра Вучића Србија наставити да се креће успешним путем на пољу европских интеграција.
Хан, који је присуствовао свечаности поводом инаугурације председника Србије Александра Вучића, нагласио је и да Србија има одлучујући утицај на развој читавог региона.
– Очекујем да Србија настави успешним путем, којим је ишла последњих година, побољшања у области еконоимије, али и да побољша све што је везано за основе, да се још више прилагоди европским стандардима и то је најбољи начин да се иде напред што се тиче европске перспективе Србије. Очекујем и уверен сам да ће под вођством председика Вучића, то бити главни фокус ове земље – рекао је Хан за РТС .Упитан на који начин Вучић може да “убрза ствари”, Хан је рекао да Вучић сада као председник “све надгледа”.

– У међувремену је направио изврсне односе широм Европе и шире. То је важно за добре односе између политичких лидера, али и у домену привреде како би се искористило за привлачење инвестиција у Србији, што је важно за перспективу не само земље, већ и региона. Србија је одлучујућа за развој читавог региона – закључио је Хан.

Танјуг

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here