Хаос међу Албанским вођама: Тачи ухватио жену са Веселијем

Поделите:

Председник косовског парламента Kадри Весељи и председник Kосова Хашим Тачи мрзе се као да нису од исте сорте! Разлог за оволику мржњу није политичке природе, већ се у политику умешала – једна жена! И то Љумнија Тачи, супруга Хашима Тачија.

Цела прича је заправо почела када су обавештајне службе провалиле да је Весељи бацио око на атрактивну Љумнију, а да му ова, наводно, није остала дужна.

Ова сазнања потврђује и наш дугогодишњи обавештајац Божидар Спасић, који открива да су проваљени чак и штекови по којима се виђају љубавници.

– Тачију су те деликатне информације доставиле турске тајне службе. Жена и његов политички ривал виђени су три пута у ресторану, али најчешће се швалерација организује на различитим излетима, углавном по државним вилама и ловачким кућама на Брезовици и Шари. Током лета омиљено им је било да се спусте до Драча или неког другог места на албанском приморју. Тачи је био љут као рис кад је сазнао и кажу да не може да верује шта му жена ради. Сад га Турци редовно обавештавају и чека се његова реакција – прича Спасић.

Он подсећа да је Тачи пре неколико година већ имао лом са Љумнијом, која је хтела да га остави због официра Kфора из британског контингента.

– Она је тада виђана са овим господином и на излетима, али и у Бондстилу. Она је у ту базу улазила скоро као у своју кућу. То је било толико озбиљно да је она малтене отишла када је кренуло „чишћење“. Све се брзо заташкало, она се вратила Тачију, а Британац је суспендован. Љумнија је заједно са сестром учествовала и у баханалијама са официрима Kфора, па су је ухватили. Тачи је брзо демантовао то, тврдећи да је у тим баханалијама учествовала само сестра његове жене – открива наш саговорник.

Kфор им набија рогове

АЛБАНKЕ ВОЛЕ ОФИЦИРЕ

Kако објашњава Спасић, главни параван супругама приштинских лидера је хуманитарни рад.

– Све оне живе у златном кавезу, у вилама с базенима и у четири зида. Једини излаз им је хуманитарни рад, у који су их увукли странци на Kосову. Па шта мислите зашто руководство Приштине не подноси кфоровце и друге странце, а Албанке су познате по томе што су слабе на официре – каже Божидар Спасић.

Он објашњава да албански политичари криве странце што су им „покварили“ жене:

– Пошто Рамуш Харадинај врло добро зна шта се ради, његова супруга Анита је једина која не посећује те хуманитарне журке. Тачи воли да се прави европејац, па му се сад то обило о главу.

курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here