ХАОС У БАЊА ЛУЦИ – ПОЧИЊЕ ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА?!

Поделите:

Давор Драгичевић, отац настрадалог Давида Драгичевића, који већ месецима протестује у Бања Луци преводећи групу „Правда за Давида“, вечерас је окупио присталице испред МУП-а Републике Српске.

Давор Драгичевић, отац настрадалог Давида Драгичевића, који већ месецима протестује у Бања Луци преводећи групу „Правда за Давида“, вечерас је окупио присталице испред МУП-а Републике Српске.
Неколико дана раније Давор је за бошњацку ТВ Фејс оптужио Милорада Додика да је убица и психопата, а Милорада Лукача, министра полиције Републике Српске назвао је ратним злочинцом.
Том приликом Драгичевић је рекао да ће 5. октобра, два дана пред изборе у РС, изаћи на улицу и неће се, како је навео, склонити одатле док убице његовог сина не буду ухапшене.

Драгичевић је у више наврата најављивао да ће објавити имена одговорних за смрт његовог сина Давида, али то до сада није учинио. Вечерас је пред окупљенима рекао да је Давид убијен у згради МУП-а где је мучен чак шест дана.

До скорашњи чланови групе „Правда за Давида“ кажу да су вишемесечни протести добили очигледну политицку конотацију и да се користе као средство у антикампањи против председника РС, Милорада Додика.

Давор Драгичевић тврди да је данас добио претње смрћу и да полиција није адекватно реаговала.
То је искористио као повод да вечерас позове на окупљање испред МУП-а. Он је истакао да се одатле неће повући док не изведу убице његовог сина.

Атмосфера на улицама Бања Луке је забрињавајућа и све више подсећа на сценарио у Македонији и Украјини. Окупљени истичу стиснуту отпорашку песницу као симбол протеста.
Да ли је Република Српска на прагу обојене револуције и хаоса на улицама?!

 

Говори Србија

Поделите:

10 Коментари

  1. I toliko je providan scenario rada Britanske i Americke tajne sluzbe. Ko za vreme “revolucije” u Egiptu kao zapalio se neki prodavac iz protesta i to pokrenulo revoluciju. Kao da smo mi sisali vesla pa ne znamo. Srpska je rezultat demokratske volje i prava Srba na samoopredeljenje i nema te sile koja moze ici protiv toga.

  2. Bosnje i Krvati gologuzani nemaju ljudi ni za ono sto su zgrabili (Lika, Banija, Kordun, severna Dalmacija, zapadna Slavonija, Sarajevo, Glamoc, Grahovo, Drvar, Mostar) al zato gledaju preko plota u nasu Republiku kako nam je lepa. Mogu samo da crknu od muke.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here