Харадинај код Марића у “ЋИРИЛИЦИ”

Поделите:

Гостовање председника председника приштинске владе Рамуша Харадинаја код Миломира Марића у емисији “Ћирилица” изазвало је огромну пажњу јавности.

– Нисам ни сањао да ће најава телевизијског интервјуа са председником владе у Приштини изазвати такве реакције, чак и најаву демострација испред зграде телевизије – каже Миломир Марић и додаје да се није обрукао у интервјуу са Харадинајем и да му је у лице рекао оно што нико други није успео.

– Увек ме је чудило што су Албанци медицински феномен: дрога код других изазива зависност, а код њих независност – наставља Миломир Марић, који је емисију почео речима да се мора разговарати, иако је већина Срба од њега очекивала да се према Харадинају понесе као Гаврило Принцип или Милош Обилић и да га пред камерама стреља или распори.

Гледаоци ће бити изненађени када чују да је Рамуш Харадинај два пута ослобођен оптужби за ратне злочине пред Хашким трибуналом, не само што су сведоци ликвидирани, што се наглашава у пресуди, већ и зато што је један Србин из Београда, који је радио за српску војску, послао у Хаг телевизијски снимак који је довео до ослобађајуће пресуде.

Интервју са Рамушем Харадинајем, који је вођен у Приштини, у емисији “Ћирилица” коментарисаће најугледнији српски адвокати и тужиоци, са вишегодишњим искуством из Хага, који ће објаснити зашто су тамо ослобођени сви који су чинили злочине над Србима, док су српски председници, министри, генерали и комаданти разних нивоа осуђени на више од хиљаду година робије.

 

Хепи

Поделите:

2 Коментари

  1. Taj Marić je uz željka mitrovića najveća štetočina, najveći zagađivač i trovač medijskog prostora u Srbiji, on je terorista kao i taj šiptarski koljač, možda je čak i štetniji za Srbiju od haradinaja….. To nisu tv kanali, to su kanalizacije!

  2. pa kao da je smak sveta sto je glupak gostovao kod novinara koji pravi neke tamo Zadruge i Parove. Cudna mi cuda, pa mi smo sto nismo u situaciji da pregovaramo sa njim u Briselu kao sto pregovaramo sa Tacijem koji nije nista manji zlocinac to sto on danas sebe zove ”politickim predstavnikom uck” nema veze sa istinom, zna se sta je bio i radio zlocinac i ubica. To je problem sto su nam nametnuli da se rukujemo sa tim debilima a ne sto idu u neke emisije, nije ni to dobro ali ovo drugo je mnogo veci problem.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here