Haradinaj kod Marića u “ĆIRILICI”

Podelite:

Gostovanje predsednika predsednika prištinske vlade Ramuša Haradinaja kod Milomira Marića u emisiji “Ćirilica” izazvalo je ogromnu pažnju javnosti.

– Nisam ni sanjao da će najava televizijskog intervjua sa predsednikom vlade u Prištini izazvati takve reakcije, čak i najavu demostracija ispred zgrade televizije – kaže Milomir Marić i dodaje da se nije obrukao u intervjuu sa Haradinajem i da mu je u lice rekao ono što niko drugi nije uspeo.

– Uvek me je čudilo što su Albanci medicinski fenomen: droga kod drugih izaziva zavisnost, a kod njih nezavisnost – nastavlja Milomir Marić, koji je emisiju počeo rečima da se mora razgovarati, iako je većina Srba od njega očekivala da se prema Haradinaju ponese kao Gavrilo Princip ili Miloš Obilić i da ga pred kamerama strelja ili raspori.

Gledaoci će biti iznenađeni kada čuju da je Ramuš Haradinaj dva puta oslobođen optužbi za ratne zločine pred Haškim tribunalom, ne samo što su svedoci likvidirani, što se naglašava u presudi, već i zato što je jedan Srbin iz Beograda, koji je radio za srpsku vojsku, poslao u Hag televizijski snimak koji je doveo do oslobađajuće presude.

Intervju sa Ramušem Haradinajem, koji je vođen u Prištini, u emisiji “Ćirilica” komentarisaće najugledniji srpski advokati i tužioci, sa višegodišnjim iskustvom iz Haga, koji će objasniti zašto su tamo oslobođeni svi koji su činili zločine nad Srbima, dok su srpski predsednici, ministri, generali i komadanti raznih nivoa osuđeni na više od hiljadu godina robije.

 

Hepi

Podelite:

2 Komentari

  1. Taj Marić je uz željka mitrovića najveća štetočina, najveći zagađivač i trovač medijskog prostora u Srbiji, on je terorista kao i taj šiptarski koljač, možda je čak i štetniji za Srbiju od haradinaja….. To nisu tv kanali, to su kanalizacije!

  2. pa kao da je smak sveta sto je glupak gostovao kod novinara koji pravi neke tamo Zadruge i Parove. Cudna mi cuda, pa mi smo sto nismo u situaciji da pregovaramo sa njim u Briselu kao sto pregovaramo sa Tacijem koji nije nista manji zlocinac to sto on danas sebe zove ”politickim predstavnikom uck” nema veze sa istinom, zna se sta je bio i radio zlocinac i ubica. To je problem sto su nam nametnuli da se rukujemo sa tim debilima a ne sto idu u neke emisije, nije ni to dobro ali ovo drugo je mnogo veci problem.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here