Харадинај: На КиМ корумпирани политичари и судије

Поделите:

Kосовски премијер Рамуш Харадинај изјавио да на Kосову постоје корумпирани политичари, тужиоци и судије.

Он је у интервјуу приштинској ТВ 21 рекао и да је недопустиво да доношење судских одлука траје и до десет година. “Принцип је врло једноставан или ћемо завршити посао или ћемо отићи кући”, рекао је Харадинај.

Он је у том интервјуу говорио и о томе да влада коју води “ради на оснаживању Kосова и чланству у Интерполу следеће и Унеску за две године, а у перспективи и у НАТО и Уједињеним нацијама”.

Харадинај је рекао да либерализација визног режима има две теме као услов – ред, закон, борба против корупције и разграничење са Црном Гором.

Kосовски премијер очекује да ће одлука о либерализацији визног режима са ЕУ “доћи у разумно време”.

РТС

Поделите:

4 Коментари

 1. Здраво сванули босанчероси, јебо вас Фрањо Јосиф.

  Коју сте писину данас за Србију, која вас тако наказне љебом рани, смислили?
  Јуче је чипуљичка курвештија Вучић кувински предао судство свом коалиционом партнеру, Харадинају.

  Али, пошто међ’ Србљем има још часних људи, те су судије СВЕ ДО ЈЕДНОГ у првом маху одбили да положи заклетву крволоку. За сада неће да буду кадије.

  Одмах је Скот упао код Вучића, и у бесу пичкоустом разбио пичку. Вучић је намах клекао и, да одобровољи Скота, онако разбијене њокалице извршио је, правно речено felacio, радња која је, осим код курви и педера, регистрована и код мајмуна, полумајмуна и напредних врста слепих мишева. У српском народу ова радња се зове “пушење курца”, а није из Аустрије.

  За народ је дато обавештење,да су “вођени разговори о правосуђу на Косову, и да Београд и Приштина треба да…бал, бал, бал…”. Како је Вучић могао да разговара док му је до гркљана Скотов курац, ми не знамо. Наш народ каже “какав је, на пркно би проговорио”, може бит’ да је та варијанта: Вамо му га пуши, онамо му пјева.
  Обећао Вучић још да ће првом згодом, у интересу стабилности региона, да попуши и Храдинају. Па ред би већ био. Што је Харадинај гори од других наших пријатеља?

  Но занимљиво је, како блентави босанчероси Радун и Балабан мудро ћуте. Ињца и не рачунам, он се бори с троловима, гномовима и санџамама од поноћи. А, да?! А ђе ви је онај псић у хлачицама, Горан Гаврић? Чекају директиву? Саће Крле екс Тадић, да им да смернице, па ће некако срочити домаћу задаћу и зараде плаћу са грбаче мученог Спасе Узелца, преко чијих рука пређе што хемије што куђеље по триест тона дневно, а о викендима и по четрес. Па срам вас било, Жељко Цвијановић зна из своје руке да напише састав да се сви зачуде како је све лијепо преварио.

  • Za Srbe, ne Srbiju!, upljuvani DJordjije. Ljubio te Sultan od Stambula! Znas li, postovaoce MRTVAKA, u cemu se razlikuje Karadjordje od Milosa: po cijenu svog zivota Karadjordje ni jednu srpsku glavu nebi odnio u Stambul, pa ni Milosevu. Po Milosu danas smo svi kao ti DJORDJE: PRDIS, ali u tvojim je gacama. Tvoje je meni: Prdni i ti, ko ti brani! Oba prdimo i oba smo DJordje. Djordju milo: uduplio se!, spreman na Govno.
   OnOga momenta kada se Djordje resi MRTVAKA vidjece Narod i osjetiti blagodat po saznanju da je drzava po Narodu, a ne obrnuto.

   • Јел бре, ти носачу хемије и конопље по триест тона на дан, шта мислиш, да ли би Хитлер победио на изборима у Аушвицу?
    Но реци ти јавно: Даде ли чипуљичка фукара јуче судство своме другу Харадинају?
    Јо или по?
    А Срби, судије и тужиоци, опиру се издаји. Да ли је то тако или није?
    Па јесте.
    А што онда браниш Вучића што пуши Скоту?
    Са мном то нема везе, али са вамо овде има озбиљне везе. Само по овом питању, турио сва ваша муда у исти штафтунг, и полако заврћем. Ти си само први издајник који је почео да јодлује.
    Која ће то кајгана а ла Виена бити кад вам свима стуцам, па од шуцкора постанете шуцкорице!:))))))))

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here