Haradinaj: Na KiM korumpirani političari i sudije

Podelite:

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio da na Kosovu postoje korumpirani političari, tužioci i sudije.

On je u intervjuu prištinskoj TV 21 rekao i da je nedopustivo da donošenje sudskih odluka traje i do deset godina. “Princip je vrlo jednostavan ili ćemo završiti posao ili ćemo otići kući”, rekao je Haradinaj.

On je u tom intervjuu govorio i o tome da vlada koju vodi “radi na osnaživanju Kosova i članstvu u Interpolu sledeće i Unesku za dve godine, a u perspektivi i u NATO i Ujedinjenim nacijama”.

Haradinaj je rekao da liberalizacija viznog režima ima dve teme kao uslov – red, zakon, borba protiv korupcije i razgraničenje sa Crnom Gorom.

Kosovski premijer očekuje da će odluka o liberalizaciji viznog režima sa EU “doći u razumno vreme”.

RTS

Podelite:

4 Komentari

 1. Zdravo svanuli bosančerosi, jebo vas Franjo Josif.

  Koju ste pisinu danas za Srbiju, koja vas tako nakazne ljebom rani, smislili?
  Juče je čipuljička kurveštija Vučić kuvinski predao sudstvo svom koalicionom partneru, Haradinaju.

  Ali, pošto međ’ Srbljem ima još časnih ljudi, te su sudije SVE DO JEDNOG u prvom mahu odbili da položi zakletvu krvoloku. Za sada neće da budu kadije.

  Odmah je Skot upao kod Vučića, i u besu pičkoustom razbio pičku. Vučić je namah klekao i, da odobrovolji Skota, onako razbijene njokalice izvršio je, pravno rečeno felacio, radnja koja je, osim kod kurvi i pedera, registrovana i kod majmuna, polumajmuna i naprednih vrsta slepih miševa. U srpskom narodu ova radnja se zove “pušenje kurca”, a nije iz Austrije.

  Za narod je dato obaveštenje,da su “vođeni razgovori o pravosuđu na Kosovu, i da Beograd i Priština treba da…bal, bal, bal…”. Kako je Vučić mogao da razgovara dok mu je do grkljana Skotov kurac, mi ne znamo. Naš narod kaže “kakav je, na prkno bi progovorio”, može bit’ da je ta varijanta: Vamo mu ga puši, onamo mu pjeva.
  Obećao Vučić još da će prvom zgodom, u interesu stabilnosti regiona, da popuši i Hradinaju. Pa red bi već bio. Što je Haradinaj gori od drugih naših prijatelja?

  No zanimljivo je, kako blentavi bosančerosi Radun i Balaban mudro ćute. Injca i ne računam, on se bori s trolovima, gnomovima i sandžamama od ponoći. A, da?! A đe vi je onaj psić u hlačicama, Goran Gavrić? Čekaju direktivu? Saće Krle eks Tadić, da im da smernice, pa će nekako sročiti domaću zadaću i zarade plaću sa grbače mučenog Spase Uzelca, preko čijih ruka pređe što hemije što kuđelje po triest tona dnevno, a o vikendima i po četres. Pa sram vas bilo, Željko Cvijanović zna iz svoje ruke da napiše sastav da se svi začude kako je sve lijepo prevario.

  • Za Srbe, ne Srbiju!, upljuvani DJordjije. Ljubio te Sultan od Stambula! Znas li, postovaoce MRTVAKA, u cemu se razlikuje Karadjordje od Milosa: po cijenu svog zivota Karadjordje ni jednu srpsku glavu nebi odnio u Stambul, pa ni Milosevu. Po Milosu danas smo svi kao ti DJORDJE: PRDIS, ali u tvojim je gacama. Tvoje je meni: Prdni i ti, ko ti brani! Oba prdimo i oba smo DJordje. Djordju milo: uduplio se!, spreman na Govno.
   OnOga momenta kada se Djordje resi MRTVAKA vidjece Narod i osjetiti blagodat po saznanju da je drzava po Narodu, a ne obrnuto.

   • Jel bre, ti nosaču hemije i konoplje po triest tona na dan, šta misliš, da li bi Hitler pobedio na izborima u Aušvicu?
    No reci ti javno: Dade li čipuljička fukara juče sudstvo svome drugu Haradinaju?
    Jo ili po?
    A Srbi, sudije i tužioci, opiru se izdaji. Da li je to tako ili nije?
    Pa jeste.
    A što onda braniš Vučića što puši Skotu?
    Sa mnom to nema veze, ali sa vamo ovde ima ozbiljne veze. Samo po ovom pitanju, turio sva vaša muda u isti štaftung, i polako zavrćem. Ti si samo prvi izdajnik koji je počeo da jodluje.
    Koja će to kajgana a la Viena biti kad vam svima stucam, pa od šuckora postanete šuckorice!:))))))))

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here