ХРВАТ НАПИСАО “ЈЕ***ЕМО СРПСKЕ ЖЕНЕ И ДЕЦУ”, А САД СЕ ПРАВИ НАИВАН Нисам знао да не смем да величам НДХ! АЛKОХОЛ ЈЕ KРИВ

Поделите:

Хрватски хулиган открио зашто је написао транспарент који је згрозио регион.

Читав регион био је у шоку када се у центру Загреба појавио сраман транспарент на ком је писало “Је***емо српске жене и децу”. Виновници овог гнусног инцидента били су ватрени навијачи Динама из Загреба, популарни “Бед Блу Бојси”.

Хулигани су запалили бакље и истакли ову стравичну поруку, а фотографија овог инцидента експресно се раширила друштвеним мрежама.

Полиција је брзо реаговала, пет хулигана је ухапшено, а један од њих је на саслушању признао да је био главни актер инцидента.

Виновници овог догађаја два месеца се налазе у истражном затвору и прети им безусловна затворска казна, преноси Јутарњи лист.

“Ја сам направио тај транспарент. Жао ми је због тога. Све се догодило због велике количине алкохола. Не знам зашто сам то уопште написао. Kрив је алкохол, а и друштво ме понело. Урадио сам на транспаренту и стилизирано ‘ушато’ ‘У’. Знам да је то знак Независне државе Хрватске, али не знам да ли је истицање тога симбола кажњиво”, рекао је полиицји Л.Ј.

За поменутог Л.Ј. тужилаштво тражи казну од 14 месеци затвора, с тим да најмање шест мора провести на робији. За остале актере тужилаштво тражи безусловне казне од по пет месеци затвора.

Остали су порицали кривицу, једино је Л.Ј. признао да је направио транспарент, али је истакао да се каје. Тврди да је био под дејством алкохола и да није знао шта ради.

 

Kurir

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here