ХРВАТИ У ШКОЛАМА ЈОШ ДРЖЕ ТИТОВУ СЛИКУ

Поделите:

Новинар Елвис Морина на свом је профилу на Фејсбуку објавио фотографију из једне хрватске учионице.

У учионици је над школском таблом некад био уоквирен Јосип Броз Тито, који је у истом оквиру замењен хрватским грбом, пише Шибеник.ин.

Шаховница је, међутим, некако проклизала из оквира и оставила напола откривено маршалово лице, а све то подсетило је на призор када је Бенксијева “девојчица са балоном” прошле недеље у тракама почела излазити из оквира током аукције у кући Содеби.

Јутарњи

Поделите:

2 Коментари

  1. Крвати да имајун памети, подигли би у сваком малом и великом граду споменик Брозу, дакако и већим по селима, а слике у свим институцијама, посебно школама. Све што имају данас, огромну јадранску обалу, прије свега, нека захвале Брозу. Никда не би имали државу да им је није дао краљ Александар, а онда Броз. Дјецу васпитава Каптол и од бебе задаје да мрзе Србе и Броз је мрзио Србе, тако да нема разлога да га не величају, али, да поновим, немају памети. Давно сам предлагао да Словенија и Крватска на граници направе велимки маузолеј Брозу тако да са две стране могу да улзе да му се клањају. И аустријски коњушари немају памети.

    • Коља, све то стоји, осим чињенице да су те државе створене за Хрвате и Словенце. Они су ту само топовско месо; и пошто тренутно не требају – селе их за Швабију, после ће већ да их врате, ако или кад се потреба укаже.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here