ХРВАТСKА СЕ ТРЕСЕ! ЋИРО БЛАЖЕВИЋ СТАО УЗ СРБЕ

Поделите:

Мирослав Ћиро Блажевић снимио је промотивни спот за СДСС. Легендарни тренер одазвао се позиву Милорада Пуповца да се прикључи кампањи за Европске изборе.

– Неко мора почети с позитивним понашањем па нек’ то будем ја – рекао је Ћиро, али и открио и страх да би га због овог потеза могли протерати из ХДЗ.

– Ја сам права особа за овај спот и није ме брига за негативне коментаре – рекао је Ћиро, самоуверено прокоментиришавши ангажман за Самосталну Демократску Српску Странку.

– Они неће мене пљувати, они мене већ пљују, али ја имам чисту савест. Сваком бих желео показати, чујте, добро је Пуповац изабрао мене. Нико не може контестирати мој патриотизам и све оно што сам направио за Хрватску. И баш сам ја добро погођен да дам пример да се не смемо мрзети него да се требамо толерисати – истакао је тренер свих тренера.

Он се осврнуо и на могућу реакцију ХДЗ.

– Они мене могу избацити из странке, јер сам направио, по некима, нешто што нисам имао право. Ја сам морао подржати ове своје – рекао је Ћиро.

– Ја га нисам хтео довести у једну прилику да ми каже: можеш, да ја сад кажем: реко’ ми је Пленковић, он би изгубио своје поене. Или, да је било другачије па сам рекао: Нећу те Пленковићу звати, ти ћеш схватити моју добронамерност кроз ову моју гесту – казао је Ћиро.

А чини се да и јест.

Питање о статусу Ћире Блажевића постављено је о премијер у Хрватске Андреју Пленковићу.

– Формално, да вам право кажем, не знам. Ја мислим да је, а ако и није, ко’ да је. Неће бити кажњен? Ма Ћиро је супер. Више нама Ћиро вреди ко’ народу него многи други. Све је то добро – казао је Пленковић.

А вреди пуно и СДСС којима је основна мисао водиља била стварање толерантнијег друштва.

– Ми смо добили много његовом подршком, али мислим да је укупно наше друштво са његовом гестом добило много. И зато то посебно ценим – казао је председник СДСС Милорад Пуповац.

Спот је и пре него је приказан изазвао велику пажњу.

(Вијести)

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here