ХРВАТСКИ ГЕОПОЛИТИЧАР: Следи прогон Хрвата и Срба из БиХ

Поделите:

Адмирал и геостратег Давор Домазе Лошо из своје је перспективе изнeо виђење данашње хашке пресуде.

– Ово данас што смо гледали у Хагу је остварење оставштине Карла Марxа и Фриедрицха Енгелса из 1848. године, када су та двојица оставили у оставштину да треба истријебити ту бљувотину од народа. Мисли се на Хрвате, јер је Бан Јосип Јелачић спасио црножуту монархију, а ”ОНИ” су били одредили уништити је. Није нимало случајно, онај тко год зна и прати што они раде, одабран датум 29. Студенога, дакле Дан Републике Југославије – каже Лошо, додајући да се тиме жели поручити како је слободна хрватска држава срушила Југославију те да за то морају бити кажњени. Зато се, вјерује догађало и ово што се догађало.

– Дакле, Хрвати морају за своју слободну државу за коју су се борили, а она није била предвиђена, него очување Југославије платити. Сада се на неки начин враћа прича на почетак. Знамо да је засједање Авноја било у Јајцу, хрватском краљевском граду, знано је да су се ослободили Хрвати. Ово је 300. годишњица уједињења енглеске масонске ложе, одлучили су казнити Хрвате зато што су створили државу- тврди адмирал. Ако се у Загребу не дође памети, услиједит ће, увјерен је наш суговорник, прогон Хрвата у БиХ.

– Након тога ће и Срби бити прогнани, колико се може са геостратешког стајалишта закључити БиХ постаје арапска – закључио је Лошо.

Дневно.рс

Поделите:

1 COMMENT

 1. Ако је намера оснивања Херцег Босне оквалификована као ”злочиначки подухват”,
  није искључено да се и намера освивања Републике Србске оквалуфикује на
  исти начин, правно, у другостепеној пресуди генералу Ратку
  Младићу, а, за сада, такав политички став је неизбежан већ и после првостепене
  пресуде!

  Драган Славнић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here