ХРВAТСКИ МОНСТРУМ СЕ ХВAЛИ Убио сам 145 људи, али то су били Срби, a они нису људи

Поделите:

Хрват Лун Терзић Николић, који је у Чилеу убио жену, а потом у Aргентини оптужен због покушаја убиства познанице, признао је да је убио је 145 Срба током ратова у Хрватској и да се нимало не каје због тога!

У фокус аргентинске полиције Терзић је дошао још 2014. године након што је покушао да убије познаницу, после чега је побегао. Према писању аргентинских медија, Терзић је упознао своју несуђену жртву преко друштвених мрежа, након чега су се срели, пишу регионални медији.

– После само три дана она га је позвала да дође у градић Рио Гранде. Пошто није имао где да се смести, она га је позвала у своју кућу. Након неколико дана уследио је прави шок за жену када је, посредством интернета, сазнала за Терзићеве злочине у Хрватској и убиство које је починио у Чилеу. Одмах је тражила од њега да напусти њену кућу и он је тада покушао да је убије – пренели су аргентински медији речи адвоката Максимилијана Паладина, заступника Терзићеве жртве.

Несуђена жртва успела је да побегне из куће и да се склони код рођака, а Терзић је побегао. Aргентинске власти биле су уверене да ће он покушати да се поново докопа Чилеа.

– Терзић је раније већ боравио у Чилеу, где је убио супругу, због чега је осуђен на 13 година затвора. У супругу је испалио осам метака, од чега шест у главу – пишу аргентински медији.

Током боравка у затвору у чилеанском Пунта Aренасу Терзић је дао интервју у којем није испричао само детаље убиства супруге, већ је признао да је одговоран за смрт најмање 145 Срба током рата у Хрватској деведесетих година прошлог века.

– Колико сам људи убио? Имам потврду да је било 145 људи и нека остане на томе. Међутим, то нису били људи, то су били непријатељи, српски непријатељи. То су били Срби, они нису људи – испричао је Лун Терзић Николић само неколико година пре него што се преселио у Aргентину.

 

Поделите:

3 Коментари

 1. Za sve nesreće srbskog naroda u novijem vremenu (20. vek, a one su ogromne) kriv je kralj Aleksandar Karađorđević koji je bio po karakteru zai, veoma loš čovek, a koga (gle čuda i velike gluposti) mnogi iz tkz. “intelektualne eligte” veličaju! Tako da “zahvaljajući” upravo njemu (tom kralju Aleksandru Karađorđeviću) eto, ovaj monstrum (koji je “Hrvat” jer je katolik) ne smatra Srbe za ljude (jer su ?pravoslavne vere?!!!)

 2. i vi verujete tim budalama što se hvale po društvenim mrežama????
  pa ovaj smotonja sa slike nema ni 40 godina a rat se desio pre 27 godina….
  dakle nije imao ni 13 godima a pobio tolike ljude hahahaha….
  pa u to vreme verovatno nije umeo ni pertle da zaveže na patikama a tek da napuni minobacač a da sam sebi ne raznese dupe..
  i kakvo je to ime Lun????
  pa takvo glupavo ime nebi dao ni svom papagaju….
  vidi se da laže iz aviona samo on misli da su svi naivčine pa će poverovati u njegove glumačke talente..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here