И СНАЈПЕРИСТИ ТЗВ. АРМИЈЕ БиХ НА ПРОТЕСТИМА У БАЊА ЛУЦИ

Поделите:

Шта раде ветерани такозване Армије БиХ на протестима “Правда за Давида” у Бања Луци, од којих неки и снајперисти, које предводи озлоглашени Самир Садиковић из Бугојна?

Ти исти ветерани који су убијали недужну српску ђецу, жене, старце, који се, како то многе фотографије показују, грле са Давором Драгичевиће оцем трагично настрадалог Давида Драгичевића.

И да ли су они у Бања Луци да се солидаришу са Давором Драгичевићем или су они знак да се ту спрема неки сценарио, попут оног са Мајдана, чији ће главни протагонисти бити, управо они, окројеле српске убице и снајперисти попут Еде Барјактаревића, Хамзе Kркалића,Фахрудина Мехиновића и других, који су скоро свакоднево на протестима а вјероватно се спремају за сасвим радиканији сценарио!?

Можда би одговор на ово могла да да Обавјештајна служба БиХ (ОБА) или рецимо неке од западних амбасада, односно служби које већ мјесецима вршљају по Бања Луци и које су ове злочинце послали у Бања Луку.Али нема сумње да би одговор на то могао да да и сам несретни отац страдалог Давида, Давор?

Је ли могуће да он правду за Давида тражи са убицама српске ђеце и недужних цивила у протеклом рату?Шта ти крвници, који се окупљају под слоганом ,, И крв своју за Босну моју,, раде у мајицама покрета,,Правда за Давида,,вршљајући по Бања Луци и фотографишући се, како то фотографија показује и недалеко од кабинета предсједника Додика? И каву то они ,, правду,, траже, сасвим извјесно можемо да претпоставимо.

Инфосрпска

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here