Идеолошки отац Мила Ђукановића, Драгоје Живковић: Ако изборимо аутокефалност са српством је готово! (ВИДЕО)

Поделите:

Након шест година, потврду овог циркуса и “историјских изјава” добили смо од Мила Ђукановића, шефа режима, вјечног атеисте али и некадашњег поштоваоца једине цркве у Црној Гори, Српске православне цркве, односно Митрополије црногорско-приморске, која је духовни ослонац и темељ Црне Горе осам вијекова

Мило Ђукановић, предсједник ДПС је изјавио, како је Српска православна црква темпирана бомба у темељу Црне Горе, и као таква она је пријетња државности, културном, историјском идентитету државе.

Нијесмо могли да се не сјетимо, изјаве историчара Драгоја Живковића, којег, након ове Ђукановићеве најновије изјаве, можемо сматрати његовим идеолошким оцем, који је казао „ако заживи идеја ЦПЦ*, онда је са српством у Црној Гори заувијек готово“.

Овај видео материјал је ексклузива ИН4С, јер се ради о једином видео материјалу са „историјског“ скупа оних који су отворено пројектујући нестанак српства и Српске православне цркве у Црној Гори на траги-комичан начин „врнули аутокефалност ЦПЦ.

Након шестнаест година, потврду овог циркуса и „историјских изјава“ добили смо од Мила Ђукановића, шефа режима, атеисте али и некадашњег поштоваоца Српске православне цркве.

Када повучемо ове „историјске паралеле“, сасвим је јасно да је Живковић идеолошки отац Мила Ђукановића, а да будемо прецизнији, овог Мила Ђукановића из 21. вијека.

ИН4С

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here