Игрец: “Независно Косово” – пројекат који пропада

Поделите:

Последњи догађаји на међународној сцени говоре нам да ће крај 2017. године бити период великих изненађења и великих разочарења за великоалбанске сепаратисте у Приштини.

Наиме, након Суринама, Уганде и Нигерије данас се огласио и председник Чешке републике, Милош Земан, који је категорички одбио могућност да његова земља именује свог амбасадора у Приштини. “Док сам ја председник тзв. Косово неће имати званичних дипломатских односа са Чешком!”, био је изричит Земан. Оно што су нам непријатељи ове државе представљали као илузију и неоствариве снове полако постаје реалност међународне политике.

Реалност која нам омогућава да добро осмишљеном и кохерентном државном политиком повратимо свој утицај и ојачамо своје присуство на Косову и Метохији. Повратак Косова и Метохије, та највећа ноћна мора Запада, а најсветија дужност српске државе и народа полако ће постати само још питање времена.

Милош Земан, један од ретких европских државника, председник који се противи империјализму НАТО пакта и санкцијама против Руске Федерације.

Мр Данијел Игрец

 

Поделите:

2 Коментари

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here