Илија Вучевић промено исказ: ” Напали су ме услед неспоразума око чекања у реду”

Поделите:

Мушкарац који је нападнут у центру Београда, јер су два младића помислила да је геј опредељења, због љубичасте торбе коју је носио, огласио се саопштењем за јавност, рекавши да је случај завршио вансудским мирењем.

Он наглашава да је пуно поверење поклонио њиховим тврдњама да се искрено кају и да не беже од своје одговорности јер је у међувремену сазнао да су се они сами пријавили полицији која у том моменту није знала њихов идентитет, као и да су они њега први контактирали са жељом да учине све како би ублажили последице овог инцидента.

“Такође, понуђена је и са моје стане је прихваћена вансудска нагодба којом је надокнађена сва материјална и нематеријална штета нанета мојој супрузи и мени. Виновници инцидента и њихове породице најискреније жале због узнемирења које је инцидент изазвао и дају најчвршће обећање да ће прихватити прилику и опрост који су им пружени. Kао жртва овог сукоба, прихватам пружену руку и опраштам нападачима, пре свега јер верујем да је живот пред њима пошто се ради о младим људима који до сада нису имали сукобе са законом, а своје искрено кајање показали су својим поступцима а не само речима” – саопштио је он.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here