Ilija Vučević promeno iskaz: ” Napali su me usled nesporazuma oko čekanja u redu”

Podelite:

Muškarac koji je napadnut u centru Beograda, jer su dva mladića pomislila da je gej opredeljenja, zbog ljubičaste torbe koju je nosio, oglasio se saopštenjem za javnost, rekavši da je slučaj završio vansudskim mirenjem.

On naglašava da je puno poverenje poklonio njihovim tvrdnjama da se iskreno kaju i da ne beže od svoje odgovornosti jer je u međuvremenu saznao da su se oni sami prijavili policiji koja u tom momentu nije znala njihov identitet, kao i da su oni njega prvi kontaktirali sa željom da učine sve kako bi ublažili posledice ovog incidenta.

“Takođe, ponuđena je i sa moje stane je prihvaćena vansudska nagodba kojom je nadoknađena sva materijalna i nematerijalna šteta naneta mojoj supruzi i meni. Vinovnici incidenta i njihove porodice najiskrenije žale zbog uznemirenja koje je incident izazvao i daju najčvršće obećanje da će prihvatiti priliku i oprost koji su im pruženi. Kao žrtva ovog sukoba, prihvatam pruženu ruku i opraštam napadačima, pre svega jer verujem da je život pred njima pošto se radi o mladim ljudima koji do sada nisu imali sukobe sa zakonom, a svoje iskreno kajanje pokazali su svojim postupcima a ne samo rečima” – saopštio je on.

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here