Ињац: Обрадовић се после разлаза са Ђиласом спрема да опет глуми десничара Бошко се враћа на фабричка подешавања

Поделите:

Бошко Обрадовић иде на фабричка подешавања – од септембра ће опет да јури гејеве по Београду?!

Након информације да странка Бошка Обрадовића неће бити део новог опозиционог блока који након гашења СЗС-а формира Драган Ђилас, из Двери је стигла помпезна најава да ће они да се ресетују и да се од следећег месеца враћају на старо, односно да буду онакви какви су били пре уласка у Скупштину и склапања савеза са политичарима против који су се у прошлости борили.

Из Двери, странке која се некада углавном везивала за антигеј параде, које су је и прославиле, поручено је да ће покушати да врате све старе чланове одбегле од њих због Обрадовићевог шуровања са Ђиласом, Мариником Тепић и сличнима, али и тектонских промена у програмској политици.

– Почетком септембра биће представљена нова верзија старих Двери. У много чему разликујемо се и од владајућег режима и од опозиције, а као они који никада нису били на власти имамо потенцијал да понудимо једну потпуно нову политику. Ово ће бити један велики нови почетак за Српски покрет Двери и очекујем да ће заинтересовати многе старе и нове присталице и саборце да нам се прикључе – изјавио је потпредседник Двери Иван Kостић.

Аналитичар Жељко Ињац за наш лист каже да је ова најава и смешна и жалосна у исто време.

– Политичка каријера Бошка Обрадовића је завршена и стварно је тужно гледати га како се сада копрца да остане у политици и покушава да васкрсне Двери које више не постоје. Делује скроз јадно. Остао је без посланичког места и пара, искоришћен је и одбачен. Он је сада на дну, а то је директна последица кокетирања са другосрбијанцима и аутошовинистима. Бошко више није користан ни десничарима ни грађанској опцији – наводи Ињац, истичући да би за њега једино рационално решење заправо било да замоли Шапића да га прими у своје редове.

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here