Интервју Саше Јанковића је нешто најгоре што смо прочитали данас

Поделите:

Лидер Покрета Слободних Грађана, „Грађанског блока 381“ и самопроглашени „Француски витез“ (како је сам себе назвао у једном интервјуу), у последњој изјави за „Недељник“ напао је и извређао познатог глумца Николу Kоју.

Да подсетимо, Никола Kојо је подржао Јанковића као председничког кандидата, међутим никада није био члан ПСГ, као што је „лидер“ овог покрета навео. О томе колика је „морална громада“ Kојо, а колика Јанковић, не бисмо сада улазили и не бисмо се тако лако спуштали на ниво који ипак припада једном Миленку Јованову, Маријану Ристичевићу, Сими Спасићу и Саши Јанковићу, али рећи ћемо да је огромна срамота причати на овакав начин о познатом глумцу и човеку који те је подржао када си се кандидовао за председника републике.

Kолико су оптужбе да се „Kојин филм приказује само зато јер је пљувао Јанковића“ бесмислене, показује и ова вест која датира још из 2016. године и у којој се јасно види да је ТВ Прва платила филм „Стадо“.

Никола Kојо је режирао филм „Стадо“, који је међу најгледанијим домаћим филмовима и свакако да му је место и на националној телевизији, што господину Јанковићу и његовом „стаду“ изгледа, дефинитивно није.

За разлику од Kоје који се може похвалити огромном и великом каријером, Саша Јанковић је успео да за годину дана спадне са 600.000 гласова на ниво статистичке грешке, да се удружи са, првобитно ДС-ом на председничким, а онда и са коалицијом око Драгана Ђиласа на градским изборима, а након тога их шутне и прекине и сарадњу, да се врло успешно прави „мртав“ током протеста против диктатуре, да из покрета „истера“ велики број познатих чланова и ево сада видимо, да о сваком ко престане да га подржава – прича манирима који доликују полусвету из владајуће коалиције.

Нас је срамота ове изјаве Јанковића, а верујемо да исту срамоту деле и малобројни преостали чланови „Покрета Слободних Грађана“, којима из свег срца желимо да је онај прозор који је брачни пар Јанковић прошле године отворио и даље, бар отшкринут.

 

герила

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here