ИСПОВЕСТ СУПРУГЕ УХАПШЕНОГ СРБИНА: Драгиши су пушке уперили у главу, ћерка се …

Поделите:

– Везали су га лисицама и више пута шутнули чизмом у главу и тело. Почела сам да вриштим и да тражим да ме пусте да одем до друге собе где је Јована плакала и тресла се од страха – прича Славица Марковић

УПАЛИ су око пола шест јутрос са дугим цевима и мог Драгишу буквално извукли из кревета. Бацили су га на под дневне собе и на лошем српском језику рекли да стави руке на леђа. Викали су ми на албанском шуј, шуј (ћути) и спровели до собе, а Драгишу су држали на поду са пушкама упереним ка његовој глави.

Овако са сузама у очима за „Новости“ прича видно потресена Славица Марковић, супруга ухапсеног Драгише кога су специјалци РОСУ брутално привели пред децом.

– Везали су га лисицама и више пута шутнули чизмом у главу и тело – враћа мучни филм Славица. -Почела сам да вриштим и да тражим да ме пусте да одем до друге собе где ми је најмлађа ћерка Јована плакала и тресла се од страха. Када сам их упитала где га воде и због чега рекли су ми да ће га само саслусати и вратити за неколико сати.

Славица прича да специјалци, којих је било десетак, нису дозволили да њен супруг понесе са собом мобилни телефон.

– Када су га извели из стана изашла сам на терасу, али су одмах уперили пушке у мене и уплашила сам се да не запуцају. Веома смо узнемирени и не знамо где су Драгишу одвели.

Славица подсећа да случај због којег је први пут ухапшен њен супруг још није завршен, али да он није добио било какав позив да се јави суду.

Новости

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here