ИСТРАЖИВАЊЕ ФАKТОР ПЛУСА ПОKАЗАЛО – СНС у Београду осваја 39 одсто, у Србији 53!

Поделите:

Уколико би данас били одржани београдски избори, Српска напредна странка освојила би 39 одсто гласова, док би на другом месту била листа Александра Шапића, показује прво предизборно истраживање агенције Фактор плус

Према резултатима овог истраживања, које је спроведено у периоду од 28. новембра до 5. децембра, евентуална заједничка листа Саше Јанковића, Вука Јеремића и Драгана Ђиласа могла би да рачуна на 16 одсто гласова.

Исто толико би освојио и актуелни председник општине Нови Београд Александар Шапић.

Четврто место заузела би листа Луке Максимовића, познатијег као Љубиша Прелетачевић Бели (6,1 одсто), док би за СПС гласало 5,9 процената бирача.

 

 

На одборничка места у београдском парламенту могла би да рачуна још само Демократска странка коју у овом тренутку подржава 5 одсто бирача.

Све остале листе су тренутно испод цензуса од 5 одсто.

Такође, истраживање показује да би чак 41 одсто грађана изашло на парламентарне изборе уколико би били одржани сад у недељу, а 53 одсто грађана би на парламентарним изборима гласало за СНС.

За СПС би гласало свега 9.6 одсто грађана, за ДС 6,9, са покрет Саше Јанковића 5,6 одсто. Све остале листе су тренутно испод цензуса.

 

 

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here