ИВАН ИМА 3 ЖЕНЕ И ХОЋЕ ЈОШ: Ако ме једна наљути, нема секса месец дана!

Поделите:

Иван Суков (34) из Русије има три жене и деветоро деце, а нада се да ће имати још жена и најмање 50 деце. Према закону може имати само једну жену, а друге две су са њим на основу усменог договора.

Наталија и Иван су у браку 11 година. Иван је жени један дан рекао како жели велику породицу.

“У почетку сам била против тога и нисам могла да замислим целу ситуацију, али сам схватила да му је то велика жеља,” каже Наталија.

Она и Иван имају шесторо деце. Иван је у међувремену упознао Ану. Имају троје деце и Ана је трудна с четвртим дететом. Недавно им се придружила и Мадина. Она је муслиманка и противно вољи својих родитеља живи у овој необичној породици.

“Иван је православац и то моји родитељи не одобравају. Видела сам га на телевизији и заљубила сам се у њега. Одлучила сам да ћу бити с њим без обзира шта моји родитељи кажу”, рекла је Мадина.

Иван и његове супруге раде и Иван тврди да имају довољно новца за целу породицу. Тренутно живе у трособном стану, а Иван планира да купи кућу у предграђу. Иван каже да жене понекад кажњава.

“Сваку ноћ позовем једну жену. Али, ако ме нека љути, онда с њом не спавам и по месец дана”, каже Иван. Иван додаје да воли високе, мршаве и нежне жене.

Kурир.рс/ Мирор

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here