Иван Ивановић: Гујон је искомплексирано ГОВ*О

Поделите:

Водитељ Иван Ивановић на друштвеној мрежи Твитер простачки је извређао великог српског пријатеља и француског хуманитарца Арноа Гујона називајући га “искомплексираним гов*аром”!

Ивановић је у својој емисији исмејао Гујонов план да на Kосову отвори фарму свиња уз коментар:

– Kоме ће тамо да прода то месо?!

На те прозивке Гујон му није остао дужан па му је одговорио да “не потцењује љубав Срба према свињском печењу”, а твитераши су напали водитеља због неумесне шале.

Ивановић је потом осуо паљбу по Гујону и његовим пријатељима.

– И си*ај патку гов*ару искомплексирани. Ми из Београда и целе Србије дајемо све што можемо за Србе на Kосову. Гов*ару један – написао је Ивановић и наставио са још бруталнијим вређањем.

– Пуши бре ку*ац дебилу. Не знам шта ти није јасно. Видиш како си одмах преместио причу са Kосова на сисање ку*ца. У то се разумеш и добро ти стоји. И треба да га ду*лаш када волиш и умеш. Чим си помислио на ку*ац заборавио си на Kосово – само је један у низу Ивановићевих вулгарних одговора.

Арно Гујон је прокоментарисао да му емисија сама по себи није деловала увредљиво.

– Чак ми је било симпатично и помало комично што ме помиње у емисији. Позвао сам и супругу да јој покажем. Поруком коју сам затим написао на Твитеру хтео сам да му покажем да сам видео шалу и да ми се свидела. Ипак, други људи су Ивановићеву поруку доживели као увреду и провокацију, па су почели да се надовезују и пишу свашта. Не бих то коментарисао, као ни самог Ивановића. Није требало тако да испадне – подвлачи Гујон.

Иван Ивановић потом се није оглашавао овим поводом

 

Еспресо

Поделите:

6 Коментари

 1. od dobrih stvari koje su u SFRJ dosle sa Zapada bio je “Monti Pajton”, na kome sam odrastao i sto me je ucinilo otpornim na “humor” Ivanovica i Kesica.Od “Nemanjica” je vazniji “Crni Gruja”!Kada “Crni Gruja” bude kao “Crna Guja” i “Nemanjici” ce biti ono sto treba da budu.Humor je prvi oblik samosvesti, i duhovit odnos prema vlastitoj istoriji je uslov, distanciranja od nje i samim tim i ozbiljnog odnosa.Ozbiljnost iz vremena socijalizma je bila ideoloski nametnuta, a danas je reakcija na nepravo i neslobodu i pokusaj da se pravo pronadje u dubinama proslosti.

 2. kakva je to pomoć zaposliti nekoliko svinjara da gaje svinje????
  jedna svinja se tovi godinu dana da nabaci 100-inak kilograma a vrednost je oko 120-140 dinara žive vage..
  dakle godinu dana drkati k.urac oko nje,plaćati svaki mesec nekoliko radnika da bi oni prodali neko krme koje ne vredi ni 100 evra?????
  pa neka 10 ljudi na farmi proizvede 100 svinja u sezoni to je vrednost oko 10000 evra…
  pa da plati svakog radnika samo 200 evra mesečno za plate mu treba godišnje 25 000 evra bez hrane za svinje,bez rashoda bez ikakvi drugi troškova..
  dakle neko za tu Gujonovu zajebanciju plaća više novca nego što realno ima koristi od tih jebeni svinja..
  neko pere novac tu a mali mafijaš misli da su svi glupi pa će nasesti na priču o humanosti i filantropiji..
  Ivan je verovatno dovoljno inteligentan te je provalio malog humanitaristu.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here