ИВЕЛИKО ПРИЗНАЊЕ УГЛЕДНОГ АМЕРИЧKОГ САЈТА – СРБИЈА ПРОГЛАШЕНА ЗА НАЈЛЕПШУ ЗЕМЉУ У ЕВРОПИ!

Поделите:

Србија је изабрана за топ дестинацију у Европи у 2019. години, објавио је познати амерички сајт “Травел леминг”, који се бави промоцијом нових туристичких одредишта.

Више од 8.000 читалаца овог портала, заједно са стручном комисијом састављеном од блогера и утицајних личности, одабрало је шест земаља, за сваки континент по једну – од Европе и Африке, до Северне и Јужне Америке, које обавезно треба посетити.

Kада су се резултати сабрали, наша земља је изгласана као најбоља у Европи, а иза себе је оставила Хрватску и Словенију. Поред Србије, на рху листе са осталих континената нашли су се Мексико, Малави, Оранж (Аустралија), Шри Ланка.

Kао главни адути због којих је наша земља награђена овом ласкавом титуалом наводе се култура, мода, природа, добар провод и српска храна. За најлепше градове у победничкој Србији изабрани су Београд и Нови Сад.

– Од средњовековних градова у којима можете оживети векове историје, до модерних градова који прате последње трендове када су култура и мода у питању, Србија је свакако једна од бољих дестинација на свету. Гледајте импресивну тврдаву док крстарите Дунавом, истражите неодољиве планине око Златибора, одушевите се уличном уметношћу у Београду и забавите се на неком од бројних сплавова на води. Шта год да радите, идите што пре у Србију, пре него што свет открије ову невероватну скривену дестинацију – наводи се на сајту и додаје да је најбоље да се посети неоткривена Србија од маја до септембра.

http://tkmagazin.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here