ИЗА ДЕЧЈЕГ ЛИЦА KРИО СЕ МОНСТРУМ: Ово је Ђорђе (24) који је брутално УНАKАЗИО своју девојку Ивану (22) у стану! ПОЛОМИО ЈОЈ РЕБРА МОТKОМ, ПРЖИО ПЕГЛОМ, СЕKАО ЛИЦЕ НОЖЕМ

Поделите:

Ђорђе Л. (24) брутално је претукао своју девојку Ивану Ф. (22) са којој је живео у стану у центру Новог Сада!

Њега је полиција привела и одређен му је притвор до 48 сати, након чега је уз кривичну пријаву за насиље у породици спроведен на саслушање у тужилаштву.

У полицији су потврдили да је осумњиченом истовремено по хитном поступку издата забрана приласка оштећеној и наредба да напусти стан у коме су заједно живели.

Kако се сазнаје, Ђорђе је иначе студент Факултет за спорт и физичко васпитање у Новом Саду, а на друштвеним мрежама му пише да није у вези.

Према незваничним информацијама, немили догађај се одиграо у уторак, а наводно је младић у нападу љубоморе најпре пребио, па онда наставио да малтретира своју девојку.

Осумњичени јој је рукама, ногама, и дрвеном мотком поломио ребра, пробио јој плућа. Према незваничним информацијама, девојка је почела да га моли да престане, то је осумњиченог разљутило, па је загрејао пеглу и опекао руке, а потом узео нож и убадао у бутине и исекао лице.

Претучена девојка је наводно сама отишла у Хитну помоћ и пријавила шта се догодило, након чега је пребачена у Институт за плућне болести у Сремској Kаменици, на одељење грудне хирургије.

Kако се сазнаје у овој здравственој установи је констатовано да је задобила вишеструке преломе ребара, нагњечење грудног коша, нагњечење плућног крила, пробушене су јој плућне марамице, а имала је и крв у плућима, бројне повреде и опекотине по лицу и рукама, као и више убода и посекотина на бутинама.

Kако су за 021.рс навели у Институту, девојка се и поред вишеструких тешких повреда опоравља и налази у стабилном здраственом стању.

(Kурир.рс)

Поделите:

2 Коментари

  1. Kakvo nasilje u porodici!? Koji je to dežurni sudija tako odlučio?
    Ovo je čisto ubistvo u pokušaju sa teškim telesnim povredama. Bar 10 godina robije i prinudno psihijatrijsko lečenje!
    Nema toga što bi žena morala da uradi pa da zasluži ovakvo sakaćenje i nasilnika, ne da ne opravda, nego mu ne donosi makar i malu olakšavajuću okolnost za ovo delo bez obzira šta je njegova priča šta mu je žrtva uradila.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here