ИЗА МИЛА ОСТАЛА НЕРАСВЕТЉЕНА УБИСТВА: Кнежевић поручио – Ђукановић још није свестан да је политичка прошлост!

Поделите:
ДУШКО Кнежевић, власник Атлас групе нема досије и никада није кривично одговарао, а једини његов досије је како тврди, обзнана афере “Коверта” и објава детаља о криминалу Ђукановића и његове породице.

– Тако да ме забавља када шеф мафије мене назива криминалцем, рекао је Кнежевић на Н1.

– Ђукановић још није свестан да је политичка прошлост, па се још држи реторике проналажење кривице у неким силама истока и запада, које су му наводно радили о глави. Није схватио поруку Интерпола да се ради о политичком процесу против мене и то у јеку кампање коју је водио за парламентарне изборе. Понавља матрицу о завери цркве, међународних фактора и великосрпског хегемонизма, као да не разуме да је са том реториком изгубио изборе. Иза Ђукановића остало је на десетине неразјашњених убистава. Међу њима су и његови најближи сарадници, новинари, политички противници и људи из криминалног миљеа. По томе ће га памтити и Црна Гора и историја. Сваљивање кривице на неког другог из врха ДПС само је наставак кукавичке праксе, њему својствене, да у другима тражи оправдање за пораз и нестанак са политичке сцене.

Кнежевић је поручио Ђукановићу да ће доћи у Црну Гору.

– Ђукановић ће тада схватити да више нема његових тужилаца и судија који су чували његову мафијашку организацију, а његове противнике проглашавли за криминалце. Постаће свестан да су он и његова фамилија адреса на коју ће прво доћи нови тужилац. Закуцаће на његова врата јер је и превише доказа, од којих су неки одавно јавно објављени, да нам је председник у ствари тешки криминалац. Пошто Ђукановић очигледно посвећује много пажње мојој безбедности и прати моје кретање, онда зна да сам под будним оком “Скотланд јарда” од пролећа 2019, након што је послао своје мафијашке ортаке да нападају мене и моју породицу, почевши од праћења па до покушаја упада у стан. “Скотланд” јард ће се бринути о мојој безбедности и када дођем у Црну Гору, тако да Ђукановић не мора да се секира. Има пречих обавеза, од досадашњих кривичних пријава за бесрамну пљачку Црне Горе – првог милиона у “Пиреус” банци, преко кастоди рачуна, афера Телеком и А2А, до парламентарне истраге о афери Можура.

Новости

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here