IZAŠLA NA ULICU SA PIŠTOLJEM I PUCALA – penzionerka ubila građevinskog investitora

Podelite:

Zorana Trifunovića (58) upucala je sa dva hica iz pištolja Stojanka Stojanović (70), sa kojom se sporio oko zajedničkog zemljišta na Zvezdari gde je hteo da gradi zgradu

Zorana Trifunovića (58) upucala je sa dva hica iz pištolja Stojanka Stojanović (70), sa kojom se sporio oko zajedničkog zemljišta na Zvezdari gde je hteo da gradi zgraduStojanka Stojanović (70), zvana Coka, iz Beograda uhapšena je juče ujutru oko 7.50, zbog sumnje da je u Bulevaru kralja Aleksandra hicima iz pištolja ubila Zorana Trifunovića (59). Stravično ubistvo dogodilo se usred bela dana ispred jedne auto-perionice u blizini Cvetkove pijace, najverovatnije zbog sudskog spora oko zemljišta koji su osumnjičena i ubijeni imali.

Telo ubijenog muškarca, koji je navodno bio građevinski investitor, pronađeno je na Ulici Vučićev prolaz, dok je osumnjičena uhapšena u Ulici Olge Jovanović, udaljenoj oko 100 metara. Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina, ali je mogla samo da konstatuje smrt.

Tri hica

Kako nezvanično saznajemo, u Trifunovića je ispaljeno je tri hica iz pištolja, od kojih su ga dva pogodila.

– Jedan metak ga je pogodio u vilicu, pa je izašao kod slepoočnice, dok ga je drugi pogodio stomak. Ubistvo je snimilo nekoliko kamera i ti snimci će se koristiti u daljoj istrazi – rekao je izvor Kurira, upoznat sa slučajem.

On je dodao da je osumnjičena za ubistvo žena koja nije bila u srodstvu sa ubijenim.

– Oni su imali neki sudski spor oko zemljišta na kojoj je kuća osumnjičene Stojanke. Inače, ona se nije opirala hapšenju i delovala je kao da ništa ne zna. Nakon zločina je otišla u kuću i sakrila pištolj, presvukla se i legla u krevet. Njen sin, sa kojim inače živi, navodno je spavao u to vreme. Kada je policija zakucala na njena vrata, navela je da ne zna šta se dogodilo. Međutim, pretresom stana pronađen je pištolj. Uzeta je parafinska rukavica, ali i garderoba u kojoj je bila u vreme ubistva – objasnio je naš sagovornik.

Prema rečima očevidaca koji su verovatno videli ceo zločin, osumnjičena Stojanka je izašla na ulicu, izvadila pištolj i pucala.

– Ne znam da li je bilo rasprave pre toga, ali pažnju su mi privukli pucnji. Kada sam izašao, video sam Stojanku kako čuči pored tela. Vrlo brzo je ustala i mirno otišla do svoje kuće. Ubrzo je stigla policija, kojoj smo objasnili šta smo videli i dalje ne znam šta je bilo – rekao je jedan od očevidaca, ali nije želeo da otkrivamo ime.

Suprug preminuo

Prema njegovim rečima, suprug osumnjičene je pre više godina preminuo.

– Radio je kao advokat, a ona je dugo radila u pošti. Nisu se nešto družili sa komšijama, delovalo je kao da im je to ispod časti. Ona je poslednjih nekoliko godina bila vrlo čudna, ali nikome od nas ne bi palo na pamet da je u stanju da ubije čoveka. Na ulicu je izlazila uvek sređena, a parfem kad stavi, verujem da se osećao i kod Cvetkove pijace – priča komšija i dodaje da je i sin osumnjičene završio pravo, ali da nije primetio da on to radi.

Porodica ubijenog
ĆERKA NEMA OD BOLA

Na mesto ubistva ubrzo je stigla i porodica ubijenog.

– Nemam snage da komentarišem, molim vas, razumite me… – bilo je jedino što je izustila ćerka ubijenog.

Ubrzo se pojavila i jedna rođaka.

– Jao, bože pomozi! Šta nas to snađe?!… – grcala je onau suzama.

Kurir

Podelite:

1 komentar

  1. Uzela Baba pravdu u svoje ruke.građevinska mafija je inače surova i nemilosrdna prema vlasnicima objekata,parcela gde se namerače da grade-investiraju.Verovatno je ovaj investitor baki zagorčavao život pokušavajući da joj otme zemljište i krov nad glavom ponudom,dogovorom,mitom,ucenama,vezama u sudovima i sa ,političarima na šta baka nije htela da pristane jer je samo želela da živi u svojoj kuću,na svom placu,koju nisu zanimale ponuđene pare ili stanovi u zgradi koju bi investitor sagradijo.
    U praksi to izgleda ovako,investitor se namerači na mesto gde će da gradi,ako tu ima vlasnika,objekata on im nudi dogovor,pretežno stanove koje bi izgradijo na tom mestu ili novac,najveći je problem kada na tom placu ,objektu ima više vlasnika pa jedni prihvate dil drugi ne prihvate,tada ovi što ne prihvate iz njima znanog razloga dal zbog loše ponude ili loše cene ili prosto neće da sarađuju već žele da žive u svojoj kući koju su sagradili i u njoj ceo svoj život živeli,za koju su emotivno vezani,ako neće milom proganjaju se silom,ucenama,tužakanjima po sudovima u koima se pretežno ima neka veza gde počinje horor od života za vlasnika koi ne želi da sarađuje i ako je to njegovo zakonsko i ustavno pravo.pošto je danas pravda na strani onoga ko ima novac i veze u politici i sudstvu dešavaju se ovakvi slučajevi kada nemoćna individua sama uzme pravdu u svoje ruke..bilo je pitanje dana kada će se dogoditi ovakav slučaj između investitora i naroda na čijem vlasništvu investitori žele da grade,a biće ovakvih i sličnih slučajeva u buduće sve dok oni koji imaju moć i novac ne počnu da poštuju one koi nemaju moć,nobac,veze u sudovima i politici,dok ne shvate da se ništa ne sme silom već poštenim pravednim dogovorom,jer batina ima dva kraja.
    Samo teška muka,zlo i nepravda su mogli dovesti staricu od 70godina u situaciju da učini što je učinila,jer niko ne poteže oružije da liši nekoga života bez debelog razloga……….

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here