ИЗБЕГЛИ СМО РАТ С РУСИЈОМ! Глумац Дензел Вашингтон обелоданио план Клинтонових

Поделите:

Изборна победа Доналда Трампа спасила је САД од успостављања “орвеловске полицијске државе” у рукама демократа који би користили исту ауторитарну тактику “стално изнова” да “заобиђу вољу народа у будућим изборима,” тврди славни глумац Дензел Вашингтон.

„Да су демократе победиле на изборима, никада не би сазнали да су користили лажне документе како би добили налоге за шпијунирање америчких  грађана и политичких противника. То никада нећемо знати. Размислите о томе! „, изјавио је Вашингтон на конференцији за новинаре у Њујорку.


„Они имају алат који ће користити изнова и изнова да заобиђу вољу народа у будућим изборима“, рекао је Вашингтон, који је управо био номинован за Оскара за филм „Роман Ј. Израел.“

На питање новинара да ли је верује у истинитост меморандума који је објавио Конгрес је у петак он каже: „Да, поуздан је  Не морамо да знамо све детаље да би укапирали о чему се ради“.

„Знамо да је постојао налог да се шпијунира члан Трамповог тима, а налог је издат на основу медијских извештаја.  Медији су све написали на основу информација добијених од стране опозиционе истраживачке компаније коју плаћају демократе и Хилари Клинтон“, каже Вашингтон.

„Ви не можете да видите шта није у реду с овим? Шалите се“, прокоментарисао је он и додао:“Па, претпостављам да сте новинари. Колико новинара се супроставило кампањи Хилари Клинтон? „

Обраћајући се новинарима лично, Вашингтон их је критиковао да одбијају да објаве критичко мишљење о Демократској странци.

„Одрастао сам као демократа. Схватам. Знам да има пуно људи који мрзе Трампа са прилично енергије“, истиче Вашингтон.

„Али мораш да схватиш да смо избегли метак када је Клинтонова изгубила. Чак и више од метка. Избегли смо рат са Русијом и избегли смо стварање Орвеловске полицијске државе.“

Извор: Курир

Поделите:

1 коментар

  1. Ne potpisujte Kurir ako želite da vas čitaoci ozbiljno shvate. Od pre nekoliko meseci su počeli sve tekstove da potpisuju kao svoje, eventualno ponekad dodaju iza svog imena Tanjug. To im je iz nemoći jer ih niko ne čita, a žele da glume moć. I ovaj članak su ukrali i potpisali sebe a to rade svakodnevno. Ne blamirajte se zbog lopova. Novi dizajn sajta vam je dobar.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here