ИЗЕТБЕГОВИЋ: Срби су најстрашнији злочинци у историји планете

Поделите:

Босанки председник Изетбеговић поново се нашао на удару једног дела јавности због запаљивог говора који је усмерен против православља и Србије.

Није познато шта је ову мржњу у њему од једном изазвало с обзиром да је сам Изетбеговић тврдио да је у добрим односима са Србијом, а био је и специјални гост у центру Београда када га је Вучић угостио са музиком и храном.

Изетбеговић је вероватно подстрекнут посетом Ердогана одлучио да преузме улогу доминантног лидера. Он је прокоментарисао српски менталитет уз опаску: да су то опасни људи са незгодним карактером.

Ви имате ситуацију да је цео један народ злочинацки. Сви су саучесници у злочинима били против Бошњака. Једни су убијали, други наређивали, трећи финансирали, четврти су навијали а пети су ћутали док се то догађало. И то је брука јер тамо еј било најгорих злочина на планети Земљи. Такве злочине свет видео није! – тврди он!

 

агенције

Поделите:

4 Коментари

  1. Проучите шта значи име БАКИР? Као и шта значи име АЛИЈА? Наравно питаћете а на ком језику? Одговор је, правилно, на ивриту. Изненадићете се значењем. Они су Поисламизовани жидови, мало проширено као актуелни ИСИС. Кобајаги ислам, а плаћају јудео-амери, и остали “под контролом”, и никада ни речи против евреја. У ослобођеним местима од исис-а по Сирији на путевима се види нацртана магендавид звезда (!?!?).
    Е тако и ова “династија” изетбегова “ради” посао….и не једе свињу, и обрезује се… и чека тренутак или сајане…

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here