IZETBEGOVIĆ: Srbi su najstrašniji zločinci u istoriji planete

Podelite:

Bosanki predsednik Izetbegović ponovo se našao na udaru jednog dela javnosti zbog zapaljivog govora koji je usmeren protiv pravoslavlja i Srbije.

Nije poznato šta je ovu mržnju u njemu od jednom izazvalo s obzirom da je sam Izetbegović tvrdio da je u dobrim odnosima sa Srbijom, a bio je i specijalni gost u centru Beograda kada ga je Vučić ugostio sa muzikom i hranom.

Izetbegović je verovatno podstreknut posetom Erdogana odlučio da preuzme ulogu dominantnog lidera. On je prokomentarisao srpski mentalitet uz opasku: da su to opasni ljudi sa nezgodnim karakterom.

Vi imate situaciju da je ceo jedan narod zločinacki. Svi su saučesnici u zločinima bili protiv Bošnjaka. Jedni su ubijali, drugi naređivali, treći finansirali, četvrti su navijali a peti su ćutali dok se to događalo. I to je bruka jer tamo ej bilo najgorih zločina na planeti Zemlji. Takve zločine svet video nije! – tvrdi on!

 

agencije

Podelite:

4 Komentari

  1. Proučite šta znači ime BAKIR? Kao i šta znači ime ALIJA? Naravno pitaćete a na kom jeziku? Odgovor je, pravilno, na ivritu. Iznenadićete se značenjem. Oni su Poislamizovani židovi, malo prošireno kao aktuelni ISIS. Kobajagi islam, a plaćaju judeo-ameri, i ostali “pod kontrolom”, i nikada ni reči protiv evreja. U oslobođenim mestima od isis-a po Siriji na putevima se vidi nacrtana magendavid zvezda (!?!?).
    E tako i ova “dinastija” izetbegova “radi” posao….i ne jede svinju, i obrezuje se… i čeka trenutak ili sajane…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here