Израел – краљ у трговини људским органима!

Поделите:

Јоаким Хагопијан, амерички клинички психолог, истраживачки новинар и аутор бриљантне студије „Педофилија, сатанизам и дубока држава“, у интервјуу за нови број „Геополитике“, каже:

Израел је свјетски краљ у кријумчарењу дјелова тијела, успоставио је велике операције на Косову.

Прошлог мјесеца на Кипру коначно је ухапшен познати шверцер Моша Харел, профитер, израелски грађанин који је тражен од 2010. године.

Главни осумњичени у овим илегалним операцијама успјешно су успијевали да избјегну полицију, па је Харел био велики улов, будући да његово хапшење прије шест година у Израелу није нигдје довело.

Овога пута његова екстрадиција за суочавање са оптужбама у Приштини изгледа далеко вјероватнија.

 

 

Седмица

Поделите:

1 коментар

  1. https://www.vidovdan.org nastavlja sa clancima fasizma i antisemitizma i sirenja mrznje prema Izraelu. Ne znam samo po ugleda na sta, jer Srbi nisu antisemite. Izrael je zasluzan izmedju ostalog sto Srbija postoji, jer da Britanci nisu obecali Balfurovom deklaracijom stvaranje Izraela pitanje je da li bi mogli da ubede Americke evangeliste da udju u Prvi svetski rat na nasoj strani. Mi smo Izraelu to vratili tako sto smo podrzali Arape u ratu 1968 kada su se armije 6 Arapskih zemalja srucile na Izrael da ga uniste i bace nazad u more. I sto je najgore jos uvek podrzavamo Palestinu a protiv Izraela.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here