ИЗВЕШТАЈ СТРУЧЊАКА И ИТАЛИЈАНСКОГ ЗВАНИЧНИКА ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Хиљаде мртвих у Италији није убио само КОРОНАВИРУС!?

Поделите:

Извештај показује да је узрок за готово 88% наводних смрти од Цовид19 у Италији заправо могао да буде нешто друго.

Начин на који Италија региструје смрт објашњава њихов повећани број случајева / смртности од коронавируса, према наводима стручњака и извештаја италијанског Националног института за здравље (ИСС).

 

Професор и научни саветник италијанског министра здравља је, цитирајући поменути извештај Института, рекао:

„Начин на који одређујемо смрт у нашој земљи је врло издашан у смислу да се сви људи који умиру у болницама са коронавирусом региструју као да су умрли од коронавируса […] Након поновне процене Националног института за здравље, 12 одсто смрти је уследило као директна последица коронавируса, док је 88 одсто умрлих пацијената имало бар један пре-морбидитет – многи су имали два или три.“

Ово су пренели готово сви медији, а опет, чини се да се нико тиме не бави.

Председник италијанске службе цивилне заштите је чак последњи пут када се обратио грађанима, указујући им на велики број људских жртава на јутарњем брифингу 20. марта, изјавио: „Желим да се сетите ових људи који су умрли СА коронавирусом, а не ОД коронавируса.“

Шта то заправо значи?

То значи да би италијански број смртних случајева могао да буде вештачки напумпан.

Ако је то тачно, то би значило да би укупан број Италијана, који су стварно умрли од вируса Цовид19, могао да буде много нижи – чак 700.

То би довело Италију, која тренутно статистички предњачи у погледу смртних случајева Цовид19, у равнотежу са остатком света.

То значи да хиљаде људи, чија се смрт тренутно приписује коронавирусу, а који се користе да оправдају увођење мера изједначавања са медицинским војним законом, можда уопште нису умрли од коронавируса, већ од озбиљног хроничног коморбидитета (рак, срчана болест итд.) .

Извори:

swprs.org

off-guardian.org

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here