ЈА САМ СРПСКИ ПАТРИОТА — МИ СМО СРПСКИ МУСЛИМАНИ! Изјава Мухамеда Јусуфспахића данас БИТНИЈА НЕГО ИКАД!

Поделите:

Овако нешто је лепо и поучно прочитати

У мору националистичких изјава којима су последњих месеци преплављени медији и друштвене мреже, корисници Твитера подсетили су на један стари интервју Мухамеда Јусуфспахића који баца ново светло на увек горућу тему односа Срба и Муслимана.

Бивши београдски и србијански муфтија Исламске заједнице Србије, а данас први амбасадор Србије у Саудијској Арабији, пре четири године је врло помирљиво и патриотски говорио о средини у којој живи и месту муслимана у нашој земљи.

Да су ове речи итекако релевантне и значајне данас, говори нам и чињеница да их твитераши шерују као својеврстан одговор на тензије које владају у српском друштву:

 

На овај твит се брзо надовезао и Сергеј Трифуновић својим коментаром:

– Мухамед Јусуфспахић, озбиљна димензија, човек и господин царина.

 

 

Односи између народа који живе у Србији никада нису црно-бели. Надамо се да ће и убудуће бити довољно повода да се „друга страна“ чује у другачијем контексту од оног на који нас подсећају свакодневна политичка препуцавања.

 

Извор: Espreso.rs

 

Поделите:

11 Коментари

   • Srbi su dvodimenzionalan narod,s teznjom ka prostatluku,zivotinje koriste svoje resurse znatno sredjenije,nego ovi naopaki stvorovi,cija pripadnost ljudskoj rasi je u vellikom zakasnjenju.Peter Justin-glumac,ambasador UNESCO.

    • Лахко је хЈустинову, похенглеженом хруском јеврејину: он је био глумац а такви мoгу да глуме било који текст о било коме и било чему. Дахкле, није ти хјустинов баш примхмер. Прохчитај дедер још једаред шта то рече ефендија Јусуфспахић!

     • Turi ibrik kaHve, malo raHatluka, pa proHcitaj jos jedared…oj aksame, brate mili, ziv te Mujo docekati nece, od tolike kaHve i rahatluka, od citanja umnije teftera.

  • За разлику од тебе Сенаде полуписмени и кловну-натуршчику у контексту “национа”, Г-дин Јусуфспахић је, за информацију ето, племићке Плаве Крви…За тебе то је домен научне фантастике! 🙂
   А сад иди и не зевај више на празно, него стада говеда својих да чуваш и даље и још боље, а да се бавиш се темама које те превазилазе у свакој димензији твоје заиста маленкости небитне, немој више! 😉

  • За разлику од тебе Сенаде полуписмени и кловну-натуршчику у контексту “национа”, Г-дин Јусуфспахић је, за информацију ето, племићке Плаве Крви…За тебе то је домен научне фантастике! 🙂
   А сад иди и не зевај више на празно, него стада говеда својих да чуваш и даље и још боље, а да се бавиш са темама које те превазилазе у свакој димензији твоје заиста маленкости небитне, немој више! 😉

 1. Postoje istorijski dokazi o muslimiziranju Srba i to se nemože uopšte negirati o tome su objavljene i knjige od Srba muslimana istoričara. Postoje i dokumentovani dokazi da su po neposrednom dolasku Turaka na ove prostore bili slučajevi gde su očevi bili pravoslavci a njihovi sinovi po prelasku u muslimansku veru muslimani. Zamagljivati pravu prošlost koja uništava korene samog srpskog naroda je štetna kako po muslimane tako i po pravoslavce.

 2. Piter Justinov se razume u Srbe ko Marica u kriv ku.ac…….
  i Elizabet Taylor je bila neka ambasadorka u UN pa nije umela da blekne dve reči srpskog……
  Takođe Angelina Jolie…..
  zaposle ih u UN samo da ubijaju dnevnice i vozikaju dupe u avionu o trošku budžeta UN…….
  nikakva korist od tih Hollywood-ski fenserki kad počnu da vode politiku…..
  čak i kao glumci su gomila šalabajzera,naravno sa milionskim sumama u džepu…..
  zato im i daju avion da se vozikaju jer prethodno doniraju organizaciji koje milionče pa ko vele kad smo platili magarca daj i da ga osedlamo…..
  pa tovare razne laži o narodima za koje smatraju da su deo scenskog nastupa i paparazza..
  veze sa vezom takvi krkani nemaju…..samo novac naravno i korupciju koja obavezno prati njihov selfie po svetu..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here