Јанковић: Ђилас и Јеремић не смеју да се врате на власт!

Поделите:

Испрозивао колеге из „Савеза за Србију”!

Саша Јанковић, председник Грађанског блока 381 и ПСГ-а, залаже се за смену актуелне власти, али и жестоко апелује да се бивша власт никако не сме вратити. Да ситуација буде комичнија, бившу власт су чиниле његове опозиционе колеге из „Савеза за Србију” Драган Ђилас, Вук Јеремић, Борко Стефановић и остали политичари поникли из Демократске странке.
Хаос на опозиционој сцени Србије се не смирује, а чини се да Саша Јанковић користи сваку погодну прилику да испрозива своје колеге опозиционаре.

Овога пута послужио се крилатицом: „Да ови оду, а да се они не врате”, коју су Двери и Доста је било користили током избора у Београду на којима су остали далеко испод цензуса.

– Видео сам ТВ извештај о данашњој расправи у Скупштини Србије. Још једном је показала да нити Србија може даље с актуелном влашћу, нити сме назад на бившу. Док шест година једни другима пребацују одговорности за сиромаштво и лоше стање у Србији, земља је све заосталија – написао је Јанковић на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер и изазвао бурне реакције својих пратилаца.

Понеки су га питали шта се са њим дешава, док су му други поручили да је мазнуо слоган ЂБ-а.

– Па што смо онда форсирали Ђиласа? – било је једно од питања које су твитераши упутили Јанковићу, који је на изборима у Београду подржавао Драгана Ђиласа.

Додуше, ово није први пут да Јанковић оплете по опозиционарима. Тако је прошле године блатио Демократску странку и тврдио да ће с њима сарађивати тек када оздраве.

АЛО

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here