Јанковић и Живковић заратили на твитеру! (Фото)

Поделите:

БЕОГРАД – Два опозициона лидера Саша Јанковић и Зоран Живковић сукобили су се пошто је лидер Покрета слободних грађана на Твитеру поделио текст од пре два месеца, када је додао овде неко држи реч, алудирајући на то да ће по формирању покрета ући и Нова странка Зорана Живковића.

Убрзо пошто је текст подељен уследила је полемика, где су поједини твитераши написали да изгледа да неће, на шта је Саша Јанковић додао да он није порекао реч.
Полемика је уследила када је један од одборника Нове странке из Сомбора написао да је Саша Јанковић био на Главним одборима свих странака које су га током председничке кампање подржали, осим Нове Странке.

Јанковић је на то иронично одговорио да се нељути, јер се позив вероватно негде загубио, и да он своју реч није прекршио. Јанковић је и додао да му је жао због људи из Нове странке који су помислили да заправо он није хтео да се Нова странка припоји Јанковићевом покрету.

Такође лидер Покрета слободни грађани додао је да је Зоран Живковић лидер Нове имао очекивања, која не може да испуни и да се позив негде загубио.
Члан Нове је затим додао и информацију коју је Живковић наводно рекао Јанковићу: ” Ако сам ја проблем за сарадњу, немате проблем. Да ли је то тачно?

У полемику се убрзо укључио и Зоран Живковић лидер Нове странке: ” Да, очекивања су да се држи рел, да се не лаже. Ако је то много. У полемику се укључио и Грађански фронт са молбом да ли је могуће да преписку наставе интерно, а не јавно, Живковић је само кратко прокоментарисао: Немам намеру да настављам….
Подсетимо, Лидер Нове странке Зоран Живковиц није подржао протест опозиције, који је организовао Саша Јанковић после Вучићеве инаугурације јер сматра то бесмисленим. Већ тад је још било јасно да нешто међу њима двојицома не штима.
Ако је смисао окупљања противљење Вучићевој инаугурацији, онда је требало протестовати у тренутку њеног дешавања између 10 и 12 сати, кад је Нова странка и била на улици – оцењује Живковић, уз опаску да су на скупу били присутни они међу којима је један направио Вучићу странку, други му је служио, а трећи дели његове ставове.

Курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here