Јанковић: За београдске изборе заједничка листа на челу са Драганом Ђиласом

Поделите:

Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Саша Јанковић рекао је вечерас да су органи Покрета донели одлуку да се за београдске изборе формира заједничка листа што већег броја партнера на чијем челу ће бити Драган Ђилас као “најбољи кандидат за градоначелника у овом тренутку”.

“Ђилас није само најбољи кандидат у овом тренутку, већ неко ко ће победити на предстојећим изборима”, навео је Јанковић у саопштењу Покрета слободних грађана.

Kако се наводи, у току трочасовног дијалога у којем су учествовали политички органи и оснивачи Покрета и бивши градоначелник Београда и бивши председник Демократске странке Драган Ђилас, дискутовало се о стратегијама наступа на предстојећим београдским изборима.

Додаје се да се разговарало и о заједничком раду на формулисању и презентовању програма који ће омогућити да се “Београд опорави од зла које му је нането у претходне три и по године”.

Раније данас, уочи почетка састанка Ђилас је рекао новинарима да је дошао на састанак да би утврдили заједнички програм, да се од Београда и Србије “направи боље место”, а Јанковић је изјавио да верује да ће “Ђилас победити на изборима јер је најбољи кандидат за градоначелника”.

Бета

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here