Јавни извршитељи наплаћују само од сиротиње, финансиски моћници под заштитом државе

Поделите:

Kао што вам сам наслов каже, данас највеће зло које хара Србијом у интересу тајкуна и моћника, самог државног врха наведени снимак на крају овог текста потврди ће вам све то..
Јавни извршитељи су створени само да отимају имовину сиротињи, то јест продужене су руке великих моћнилка где раде само у њиховом интересу. Тако за јавног извршитеља Александра Ристовића Скадарска 6 из Београда не важи закон о извршењу и обезбеђењу да наплати потраживање од највећег Београдског преваранта кога штити сам врх државе Александра Мићића.
Питање се велико поставља шта да радимо ми обични смртници коме се на сваки могући начин одузима имовина зарад ових тајкуна, финаских моћника и врха државе. Још боље питање како да остваромо своје право? Према приложеним доказима никако, остаје нам само две могућности да бежимо из ове земље или повијемо главе док нас не истребе и непостанемо робови!!
Одгледај те цео снимак видећете ко кога штити и зашто, радиш поштено, потпишеш уговоре, не исплатети повериоц, поред свих мука добијеш на суду правду а онда се нађе неки брат од председника Републике који нареди извршитељској комори да тај предмет не сме да се наплати, а извршитељска комора нареди извршитетуљу ви на крају останете у дужничкој кризи али се вама због вашиш дугова пописује имовина, јер свако тумачи закон како он жели и примењује га од случаја до случаја.
Грађани Србије како се изборити против овог зла, ови су жешћи него Турци што су били, отимају на све стране, а преваранте и тајкуне штите. Ћовек поред зарађеног новца остане на улици. Зар је ово она златна правна држава о чему нам власт сваког дана говори?
Огледајте снимак сами ће те се уверите да је тако!!

Прича се наставља о јавном изврштељу Александру Ристовићу из Беогрда како против свих закона неће да наплати потраживање извршног дужнику Александру Мицићу из Беогрда кога штити дирекно брат Александра Вучића, Андреј Вућић у прилогу на крају видеће те доказ свему томе.
На предлог извршног повериоца “ Нешковић градње“ из Влике Плане да се попишу 11 ванкњижних станова и плац извршног дужника Александра Мицића иначе штићеника Андрије Вучића, како се сам хвали, на основу уговора до којих је извршни повериоц дошао да извршни дужник поседује ванкњижну имовину у улици Војводе Влаховића 30 ц у Београду, извршни повериоц даје налог јавном извршитељу да на основу члана 210 закона о извршењу и обезбеђењу попише и прода ради намерења дуга „Нешковић градњи“ из Велике Плане. Тај налог јавни извршитељ Александар Ристовић одбија са правном поуком да нема правног лека. Што је најгоре он се позива да у катастру није уписан Милан Јеремић продавац некретни извршном дужнику и сам себе демантује тиме јер у катастру јесте уписан Јеремић Милан тачно са уделом који је уступио извршном дужнику Александру Мицићу на ком се налазе предлозени станови. Налог дат јавном извршитељу јесте баш та ванкњижна имовина извршног дужника што ће те све видети у прилогу овог текста. Ово је живи доказ да јавни извршитељи или приватни извршитељи наплаћују сиротињи по Србији, за неки мали новац одузимају куће и станове и избацују сиротињу на улици, док са друге стране за Вучићеве људе тај закон не важи.
Извршни повериоц је до сада упутио притужбе на рад овог извршитеља свим надлежним иституцијама у Србији, чак најавио и председници владе да ће ступити у штрајк глађу од 15.05.2019 године испред владе републике Србије, као грађанин Републике Србије има право на закон који је важећи, а који треба да буде за све исти.
Да ли је тако закључите у прилогу овог текста где јавни извршитељ не поступа по закону и штити Вучићевог тајкуна.

 

Рикошет

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here