Javni izvršitelji naplaćuju samo od sirotinje, finansiski moćnici pod zaštitom države

Podelite:

Kao što vam sam naslov kaže, danas najveće zlo koje hara Srbijom u interesu tajkuna i moćnika, samog državnog vrha navedeni snimak na kraju ovog teksta potvrdi će vam sve to..
Javni izvršitelji su stvoreni samo da otimaju imovinu sirotinji, to jest produžene su ruke velikih moćnilka gde rade samo u njihovom interesu. Tako za javnog izvršitelja Aleksandra Ristovića Skadarska 6 iz Beograda ne važi zakon o izvršenju i obezbeđenju da naplati potraživanje od najvećeg Beogradskog prevaranta koga štiti sam vrh države Aleksandra Mićića.
Pitanje se veliko postavlja šta da radimo mi obični smrtnici kome se na svaki mogući način oduzima imovina zarad ovih tajkuna, finaskih moćnika i vrha države. Još bolje pitanje kako da ostvaromo svoje pravo? Prema priloženim dokazima nikako, ostaje nam samo dve mogućnosti da bežimo iz ove zemlje ili povijemo glave dok nas ne istrebe i nepostanemo robovi!!
Odgledaj te ceo snimak videćete ko koga štiti i zašto, radiš pošteno, potpišeš ugovore, ne isplateti poverioc, pored svih muka dobiješ na sudu pravdu a onda se nađe neki brat od predsednika Republike koji naredi izvršiteljskoj komori da taj predmet ne sme da se naplati, a izvršiteljska komora naredi izvršitetulju vi na kraju ostanete u dužničkoj krizi ali se vama zbog vašiš dugova popisuje imovina, jer svako tumači zakon kako on želi i primenjuje ga od slučaja do slučaja.
Građani Srbije kako se izboriti protiv ovog zla, ovi su žešći nego Turci što su bili, otimaju na sve strane, a prevarante i tajkune štite. Ćovek pored zarađenog novca ostane na ulici. Zar je ovo ona zlatna pravna država o čemu nam vlast svakog dana govori?
Ogledajte snimak sami će te se uverite da je tako!!

Priča se nastavlja o javnom izvrštelju Aleksandru Ristoviću iz Beogrda kako protiv svih zakona neće da naplati potraživanje izvršnog dužniku Aleksandru Miciću iz Beogrda koga štiti direkno brat Aleksandra Vučića, Andrej Vućić u prilogu na kraju videće te dokaz svemu tome.
Na predlog izvršnog poverioca “ Nešković gradnje“ iz Vlike Plane da se popišu 11 vanknjižnih stanova i plac izvršnog dužnika Aleksandra Micića inače štićenika Andrije Vučića, kako se sam hvali, na osnovu ugovora do kojih je izvršni poverioc došao da izvršni dužnik poseduje vanknjižnu imovinu u ulici Vojvode Vlahovića 30 c u Beogradu, izvršni poverioc daje nalog javnom izvršitelju da na osnovu člana 210 zakona o izvršenju i obezbeđenju popiše i proda radi namerenja duga „Nešković gradnji“ iz Velike Plane. Taj nalog javni izvršitelj Aleksandar Ristović odbija sa pravnom poukom da nema pravnog leka. Što je najgore on se poziva da u katastru nije upisan Milan Jeremić prodavac nekretni izvršnom dužniku i sam sebe demantuje time jer u katastru jeste upisan Jeremić Milan tačno sa udelom koji je ustupio izvršnom dužniku Aleksandru Miciću na kom se nalaze predlozeni stanovi. Nalog dat javnom izvršitelju jeste baš ta vanknjižna imovina izvršnog dužnika što će te sve videti u prilogu ovog teksta. Ovo je živi dokaz da javni izvršitelji ili privatni izvršitelji naplaćuju sirotinji po Srbiji, za neki mali novac oduzimaju kuće i stanove i izbacuju sirotinju na ulici, dok sa druge strane za Vučićeve ljude taj zakon ne važi.
Izvršni poverioc je do sada uputio pritužbe na rad ovog izvršitelja svim nadležnim istitucijama u Srbiji, čak najavio i predsednici vlade da će stupiti u štrajk glađu od 15.05.2019 godine ispred vlade republike Srbije, kao građanin Republike Srbije ima pravo na zakon koji je važeći, a koji treba da bude za sve isti.
Da li je tako zaključite u prilogu ovog teksta gde javni izvršitelj ne postupa po zakonu i štiti Vučićevog tajkuna.

 

Rikošet

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here