Јелена Милић: Осиромашени уранијум у малим количинама може бити чак и здрав!

Поделите:

Камп Бондстил/Седиште НАТО у Бриселу, 22. 7. 2017. (С*ање ствари) – Позната активисткиња за заштиту људских права НАТО војника Јелена Милић присуствовала је научном скупу „Осиромашени уранијум – убица или лекар“ који се одржао у кампу америчке војске Бондстил на Косову и Метохији. Госпођа Милић, која је и директор Центра за евроатлантске студије (ЦЕАС), изјавила је да су закључци међународног скупа научника да „нема доказа да је осиромашени уранијум штетан, а да је све више показатеља да је у малим количинима благотворан за људски организам“.

Ова шокантна сазнања о користи од осиромашеног уранијума могу суштински да промене поглед Срба на НАТО бомбардовање, као и на само прикључење Алијанси. „Ако за нешто можемо да оптужимо НАТО, онда је то што нас није довољно засуо осиромашеним уранијумом“, рекла је уважена госпођа Милић и додала да „ипак морамо имати разумевања, јер су и друге територије – попут Ирака или Сирије – вапиле за овом супстанцом, да не кажем леком“.

Јелена Милић се у свом реферату позвала на проф. др Зорана Радовановића, познатог епидемиолога и заступника тезе да „осиромашени уранијум не изазива рак“. Слободно препричавајући тезе др Радовановића, госпођа Милић је закључила: „Видели бисте, ви Срби, колико би вас много више умирало да није било бомбардовања осиромашеним уранијумом“.

По идеји Драгане Трифковић

 

С*ање ствари

Поделите:

16 Коментари

 1. Pa gospodjo Milic,zasto ti tvoji Anglosaksonsko Natovski prijatelji ne uzmu pa raseju sav osiromaseni uranijum iz celoga sveta pa po sebi,.Verujem da bi im i za njih najmrskiji Ruski narod besplatno ustupio sve kolicine osiromasenoga uranijuma uz zelju da zdravo i dugo pozive.Stavis obraz pod guzicu i tako prosipas mrznju po narodu kojeg je se tvoj otac i mati odrekli ,pa i tebe istom mlekom mrznje zadojili.Boga se ne bojite,ljudi ne stidite,obraz pod dupe,kiptis od besa kada ti se neko na tv argumentovano suprostavi,ne gine ti mozdani udar,a i to ti je bolje nego da jednog dana budes osudjena za izdaju.

 2. Ако је осиромашени уранијум толико здрав препоручујем свима који тако мисле да га конзумирају бар три пута дневно!

 3. Горња слика Јелене Милић, са транспарентом…, довољан је разлог да
  реагује Јавни тужилац, јер слика није – “СР.ЊЕ СТВАРИ“, и није -“САТИРА“,
  него патолошка мржња, и злурадост, која се чита са лица Јелене Милић и
  са транспарента који држи у руци, јавно, без иаквог стида, срама и
  одговорности?!
  Њој и њој сличнима, се мора судути – кад-тад, али без заслужене казне
  не сме да прође, јер за осветом вапи крв невино побхјених за време и
  после бомардовања – „NATO je kul!“
  Онај који то не види, није далеко од моралног профила горе виђене сподобе.
  Дакле, што се тиче Јелене Милић она је била само лакмус /индикатор/ да
  се пројаве њени истомишљеници, а они су се , правдајући поступке Јелене
  Милић, налепили као мува на поган!

  Драган Славнић

 4. Е па ова сподоба ме све више нервира, ово не заслужује да хода светом земљом каква је Србија. Ако икад “случајно” сретнем ово “зло” “прекратићу” јој муке и спасити овај напаћени народ једног злотвора!

 5. После примљене дозе ”лековитог” уранијума, ”радиолошке вакцине против канцера”,
  за наредне 3 – 4 милијардe година, ради се и на промоцији ”лековитости” биохемијских
  вакцина, ”здраве” ГМО хране, те ”лековитих” аеросола/спрејева КЕЈМТРЕЈЛА, и …

  Драган Славнић

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here