Јеремић „богатији“ за још један досије

Поделите:

Народна странка отворила је своју канцеларију у Суботици. Отварању страначких просторија присуствовао је и председник Градског одбора Нови Сад и повереник за Војводину Борислав Новаковић, као и повереник Народне странке за Суботицу Владимир Половина. Половина је широј јавности познат као човек који је био у сукобу са градоначелником Суботице Лабаном. Он је успео за кратко време да буде члан СНС-а, да има подршку “Жуте патке” и постане повереник Јеремићеве партије у суботици.

Повереник Половина на отварању је рекао да је циљ Народне странке у том граду да буде локални политички израз и да „окупи пресек и просек друштва“ у том граду. Kо је заправо Владимир Половина, сада Јеремићев повереник за Суботицу? Шта знамо о њему? Грађани не знају готово ништа, али полиција је и те како добро упозната са „раним радовима“ повереника Половине чији досије обилује штивом прикладним за филмску режију.
Пре скоро двадесет година, окривљен је за тешко кривично дело разбојништва када је, са саучесником, извршио оружану пљачку киоска у делу града Дудова шума. Наоружани, однели су новац а продавачице застрашивали пишући им претеће поруке. Седамнаест година касније је добио још једну пријаву када је учествовао у тучи наневши повреде другом лицу.

„Бићемо одговорни и поуздани представници грађана“, навео је Половина половином маја на отварању просторија Народне странке у Суботици, а у тексту објављеном у фебруару ове године под насловом „Основни капитал човека су храброст и част“, на питање како би Суботица могла да изгледа за десет година, а како за педесет, његов одговор гласио је „Kао поље маслачака које је ветар руздувао да би потом настале хиљаде нових маслачака“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anonimnasubotica.blogspot.com

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here