Jeremić „bogatiji“ za još jedan dosije

Podelite:

Narodna stranka otvorila je svoju kancelariju u Subotici. Otvaranju stranačkih prostorija prisustvovao je i predsednik Gradskog odbora Novi Sad i poverenik za Vojvodinu Borislav Novaković, kao i poverenik Narodne stranke za Suboticu Vladimir Polovina. Polovina je široj javnosti poznat kao čovek koji je bio u sukobu sa gradonačelnikom Subotice Labanom. On je uspeo za kratko vreme da bude član SNS-a, da ima podršku “Žute patke” i postane poverenik Jeremićeve partije u subotici.

Poverenik Polovina na otvaranju je rekao da je cilj Narodne stranke u tom gradu da bude lokalni politički izraz i da „okupi presek i prosek društva“ u tom gradu. Ko je zapravo Vladimir Polovina, sada Jeremićev poverenik za Suboticu? Šta znamo o njemu? Građani ne znaju gotovo ništa, ali policija je i te kako dobro upoznata sa „ranim radovima“ poverenika Polovine čiji dosije obiluje štivom prikladnim za filmsku režiju.
Pre skoro dvadeset godina, okrivljen je za teško krivično delo razbojništva kada je, sa saučesnikom, izvršio oružanu pljačku kioska u delu grada Dudova šuma. Naoružani, odneli su novac a prodavačice zastrašivali pišući im preteće poruke. Sedamnaest godina kasnije je dobio još jednu prijavu kada je učestvovao u tuči nanevši povrede drugom licu.

„Bićemo odgovorni i pouzdani predstavnici građana“, naveo je Polovina polovinom maja na otvaranju prostorija Narodne stranke u Subotici, a u tekstu objavljenom u februaru ove godine pod naslovom „Osnovni kapital čoveka su hrabrost i čast“, na pitanje kako bi Subotica mogla da izgleda za deset godina, a kako za pedeset, njegov odgovor glasio je „Kao polje maslačaka koje je vetar ruzduvao da bi potom nastale hiljade novih maslačaka“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anonimnasubotica.blogspot.com

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here