Јеремић: Наредна година пресудна, Вучић ће расписати изборе да добије покриће за Kосово

Поделите:

Председник Народне странке Вук Јеремић је данас проценио да ће наредна година бити пресудна за Србију јер ће, како је рекао, председник Александар Вучић уз референдум о променама Устава расписати и изборе на свим нивоима “како би добио покриће за оно што ће потписати у вези с Kосовом”.
На оснивању Општинског одбора Народне странке у београдској општини Врачар, Јеремић је оценио да контекст тог изборног процеса који је најавио, није промена Устава, него да “Вучић добије нов четворогодишњи мандат, не од грађана, већ од колонијалне управе”.

“Сви будући избори од локалних до републичких, биће директно везани за Kосово и Метохију. Они се расписују да Вучић добије покриће за оно што ће да потпише у вези с Kосовом”, рекао је председник Народне странке.

Јеремић је додао да је “кључ деловања целе опозиције” у Србији да Вучића “осујети у намери да докрајчи питање Kосова онако како је замислио, са прецртавањем граница, Kосовом у УН, Великом Албанијом за неколико година”.

“Вучић на томе неће стати, потпише ли независност Kосова моментално ће прећи на Републику Српску и тразиће од Запада пет година како би развластио РС”, навео је Јеремић.

 

Бета

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here