Јеремић: Опозиција је пропала и никога више не занима, може само да сања о промени власти!

Поделите:

Председник Народне странке Вук Јеремић данас је, поводом састанка опозиције на позив Бориса Тадића, рекао да Народна странка има резерве према сарадњи са онима који су учествовали на изборима 21. јуна, али да је разлог због којег није био на састанку, то што је, каже, имао друге активности.

Према саопштењу Народне странке, Јеремић је навео и да односи у опозицији више не занимају “никог нормалног у Србији”, јер су грађани првенствено заинтересовани за економске и здравствене теме, као и да би озбиљне разговоре о наступу опозиције требало водити иза затворених врата и без медијске помпе.

Сматра да је прича о броју колона потпуно промашена тема, јер опозиција данас не може да се скупи ни за једну колону, као и да грађани “сањају о промени власти”, а не о томе у колико ће колона опозиција изаћи на изборе.

Према његовим речима, требало би прво да се види да ли могу да се окупе довољно за једну колону, што би био, каже, добар почетак, па онда видети да ли је оптимално имати их две, три, додајући да Народна странка зато гради страначку инфраструктуру.

 

Блиц

Поделите:

1 коментар

  1. Zalosno je u Srbiji cuti rec opozicija! Ove koji su bili na vlasti ja nebih racunao jer ni jedan nije bez putra! Ako je opozicija Bosko Obradovic onda, tesko tebi Srbijo! Boskicev domet je mesna zajednica a nisam bas siguran da je i za to sposoban! Molim citaoce ovog komentara da zamisle Boskica kao ministra ili nedaj Boze kao predsednika vlade. NJega favorizuje ZLATOPER, pusti srbin sa “srbin info” ciji portal je ustasko leglo gde komentarisu uglavnom smrdljive ustase koji dele Srbe na kako ih oni nazivaju DODJOSE I “SRBE” Sve ostale Zlatoper blokira. Neko govno sto se jedan dan potpisuje kao mitrovic, drugi dan kao patriota. E pa patrijoto mitrovicu ako si musko, nudim ti da se sretnemo iako ne zivim u Srbiji i nisam dodjos, pa mi u lice kazi ono sto pises kod zlatopera. Krmcine ste i jedan i drugi, jeli vam Mesic kupio sendvice kad radite na njegovoj politici “Srbe na Srbe”

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here