ЈЕРЕМИЋЕВИ НЕ ПОДНОСЕ ЖЕНЕ! Санда и Дијана су тетке, склоните их из медија!

Поделите:

Након што су две познате функционерке гостовале на једној телевизији, из НС су захтевали да их више не зову, него да уместо њих долазе мушкарци

У Народној странци Вука Јеремића влада права нетрпељивост према женама! То је отишло толико далеко да је врх те странке од једне телевизије, и то баш пред Дан жена, тражио да више не позива њихове функционерке, открива Kурир.

Наиме, доказ за то је, како откривамо, недавно гостовање функционерки ове странке Санде Рашковић Ивић и Дијане Вукомановић на једној телевизији, након чега су водитељку емисије звали из Народне странке, где су се побунили што је опет позвала, како су рекли, “ове теткице”, а не друге истакнуте Јеремићеве сараднике.

Водитељка у шоку

Према речима нашег саговорника, водитељка је после овакве реакције челних људи Народне странке остала у чуду, па је то поделила са гостима – омладинцима једне опозиционе странке, који су гостовали код ње одмах после Рашковић Ивић и Вукомановићеве.

– Било је баш непријатно. Њих две су завршиле гостовање и изашле из студија, када је водитељки зазвонио телефон. Она се јавила и после разговора, потпуно запрепашћена, рекла да је управо звао један од челних људи Народне странке и питао зашто стално у емисију зове “две тетке”, мислећи на Рашковић Ивић и Вукомановићеву, а не неког од мушкараца. То су чули и гости који су били после Санде и Дијане у емисији – каже извор Kурира.

Рашковић Ивић, која је и потпредседница Јеремићеве странке, каже да за ту ситуацију није чула, али истиче да је можда реч о зависти.

– Ако се то и десило…, па завист је честа појава. Познато је да имам леп однос са новинарима, не вучем никога за рукав, а већина ваших колега је према мени коректна – каже Рашковић Ивић.

Једно говоре, друго раде

Аналитичар Бранко Радун каже за Kурир да је занимљиво да су они који се речима наводно највише боре за права жена, заправо врло ауторитарни.

– Ови који заговарају неке модерне европске вредности, у пракси то врло често демантују. Ово је пример за то. Та странка, која види себе као проевропску и прозападну, заправо демонстрира нешто друго у односу на оно за шта се залаже. Ово је врло занимљив пример у којем се супротстављају теорија и пракса. Ти људи из врха странке били су љубоморни на њих две, било је и сујете, јер су хтели вероватно они да се појављују – оцењује Радун.

Јеремићев потпредседник аутократа
Санда да се склони из медија

Иначе, да у врху Народне странке има много сујете, показује и потпредседник НС Никола Јовановић, који је, како смо недавно писали, на често појављивање Санде Рашковић Ивић у медијима одбрусио да је време да се она склони.

– Једног дана Јовановић листа новине и види изјаву Санде Рашковић Ивић и каже: “Склоните више ову тетку, сваки дан је у медијима, само она даје изјаве.” Неко од присутних је покушао да му објасни како је она препознатљиво лице и да је дуго у политици, као и да има одличну сарадњу са новинарима, али то га није задовољило. Рекао је да би он чешће могао да буде у новинама – открио је недавно Kуриру извор из НС.

Kurir

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here