Јешић и Живковић због твита Саше Јанковића траже ЛЕKАРСKИ ПРЕГЛЕД ЗА ЛИДЕРЕ ОПОЗИЦИЈЕ!

Поделите:

Функционер ДС Горан Јешић, очигледно шокиран сада већ легендарним твитом Саше Јанковића који се у грчи од стреса и беса у хотелској соби у центру Беча, затражио је од лидера Нове странке Зорана Живковића да предлог закона о обавезном лекарском прегледу државних функционера допуни истом обавезом и за “лидере” опозиције!

– Молим Зорана Живковића да предлог закона о обавезном лекарском прегледу државних функционера допуни истом обавезом и за “лидере” опозиције, неопходно је … – написао је Јешић Живковићу, који се је одмах узвратио да је САГЛАСАН!

Molim @ZoranDirektno da predlog zakona o obaveznom lekarskom pregledu državnih funkcionera dopuni istom obavezom i za “lidere” opozicije, neophodno je …

— UžičkaRepublika (@gjesic) 15. новембар 2017.

 

Подсетимо, Саша Јанковић је јуче шокирао јавност поруком на Твитеру у којој наводи да седи згрчен од стреса и беса у хотелској соби у центру Беча:
– Цело поподне у хотелској соби у центру Беча згрчен од стреса и беса што остајем у овоме. У тој мери бесчасних, подлих, лоших људи ни у једној људској делатности нисам срео, а радио сам у разним пре овога, упознао све – закукао је из само њему знаних разлога Саша Јанковић, одајући симптоме тешке психолошке кризе.

 

 

Информер

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here